offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΟ

Γενηδουνιάς: “Ήταν παλικαρίσιο που ο Βλάχος πήρε την ευθύνη πάνω του, αλλά δεν φταίει”

Κοινοποίηση

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς χαρακτήρισε “παρικαλίσια” την κίνηση του Θοδωρή Βλάχου να αναλάβει την ευθύνη της ήττας και δήλωσε ότι η ομάδα θα στις διοργανώσεις που έρχονται θα προσπαθήσει να κατακτήσει το χρυσό.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς μιλώντας στην κάμερα υποστήριξε ότι ο Θοδωρής Βλάχος δεν φέρει ευθύνη για το χαμένο τελικό στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου, τονίζοντας παράλληλα πως η Εθνική θα παλέψει για το χρυσό στο Ευρωπαϊκό που θα γίνει τον Ιανουάριο και στο Παγκόσμιο τον Φεβρουάριο.

“Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε. Είναι πραγματικά παλικαρίσιο, αυτό που έκανε ο προπονητής, που πήρε την ευθύνη πάνω του, αλλά δεν φταίει.

Σίγουρα πετύχαμε κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στο παρελθόν στην ανδρική ομάδα κι είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Παρόλα αυτά, είναι μία γλυκόπικρη γεύση, διότι θέλαμε πολύ το χρυσό.

Το καλό είναι ότι στις πολλές διοργανώσεις που έρχονται μέσα στο 2024 μπορεί να φανούμε πιο έτοιμοι και σίγουρα πιο πεινασμένοι για να καταφέρουμε αυτό που δεν καταφέραμε φέτος”.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μίλησε επίσης, στο SPORT24 και στους Βασίλη Σκουντή και Χάρη Σταύρου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στη Φουκουόκα, ενώ αναφέρθηκε και στη συγγνώμη που ζήτησε για το τάιμ άουτ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε σε ατομική προπόνηση ο Φερνάντες, φόβοι για το μέγεθος της ζημιάς

ΑΕΚ Sportcity: Μετά την OPAP ARENA, ο Μελισσανίδης φτιάχνει ακόμα ένα τεράστιο έργο

Ο Πιόλι “κάλεσε” στην αποστολή της Μίλαν το 15χρονο wonderkid, Φραντσέσκο Καμάρντα