offside24.gr
Image default
NBAΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

NBA Summer League: Ο επιβλητικός Γουεμπανιαμά άρχισε τις μεγάλες εμφανίσεις με τη φανέλα των Σπερς

Κοινοποίηση

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά έκανε εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας double-double στην ήττα των Σπερς από τους Μπλέιζερς (80-85) στο Summer League, ενώ ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς έκανε πολύ καλό ματς στη νίκη των Γουίζαρντς επί των Σέλτικς (103-98).

Το No1 NBA Draft, Βικτόρ Γουεμπανιαμά, μπορεί να έκανε double-double με μία γεμάτη εμφάνιση (27 πόντους, 12 ριμπάουντ), ωστόσο οι Σαν Αντόνιο Σπερς γνώρισαν την ήττα από τους Μπλέιζερς στο Summer League (80-85).

Στην αναμέτρηση των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς με τους Μπόστον Σέλιτκς, ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, σκόραρε 14 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ στη νίκη της ομάδας του με 103-98.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, οι Κλίβελαντ Κάβαλιερς επικράτησαν άνετα επί των Τορόντο Ράπτορς με 99-76, με τον Αϊζάια Μόμπλεϊ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς πήραν και εκείνη με άνεση τη νίκη απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς, με 93-75, έχοντας τον Κόλιν Κασλτον σε εξαιρετική μέρα με 21 πόντους και 14 ριμπάουντ σημειώνοντας double-double.

Οι Μπρούκλιν Νετς με μπροστάρη τον Αρμόνι Μπρουκς, νίκησαν τους Νιου Γιορκ Νικς με 98-80. Ο γκαρντ των νικητών βρέθηκε σε ιδιαίτερα παραγωγική βραδιά σκοράροντας 21 πόντους, με τους Ντέιβιντ Ντιουκ και Τζέιλεν Γουίλσον να τον ακολουθούν με 19 και 18 αντίστοιχα.

Στην αναμέτρηση μεταξύ των Χιούστον Ρόκετς και των Ντιτρόιτ Πίστονς, ο Τζαμπάρι Σμιθ έκανε ό,τι ήθελε επιθετικά φορτώνοντας το καλάθι των Πίστονς με 38 πόντους, μαζεύοντας παράλληλα 7 ριμπάουντ, αλλά και μοιράζοντας 6 ασίστ. Οι Ρόκετς επικράτησαν με 113-101, με τον Τάρι Ίσον να ακολουθεί για τους νικητές με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Οι Ατλάντα Χοκς επιβλήθηκαν των Ντένβερ Νάγκετς με 98-93, με τον Ταϊρίς Μάρτιν να ξεχωρίζει για τους νικητές σκοράροντας 21 πόντους, μαζεύοντας 4 ριμπάουντ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Στον αγώνα μεταξύ των Πέλικανς και των Γουόριορς, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης πήρε τη νίκη με 94-86, με τον Σίμπορν να βρίσκεται σε εξαιρετικό βράδυ και να σκοράρει 25 πόντους, έχοντας παράλληλα και 7 ριμπάουντ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Σάκκαρη – Μπέγκου 2-1: Επική πρόκριση με ανατροπή στα ημιτελικά του Madrid Open για την Ελληνίδα τενίστρια

Στους «64» αποκλείστηκαν Μανωλόπουλος (U19) και Κιοσελόγλου (U15) στο Youth Contender της Ουγγαρίας

Εμπαπέ: Στα 6 εκατ. ευρώ ο μισθός του ανά μήνα, αναλυτικά το Top-10 της Ligue 1