offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Ο Λουκάκου είπε “όχι” στα 45 εκατ. ευρώ ετησίως της Αλ Χιλάλ

Κοινοποίηση

Ο Ρομέλου Λουκάκου έλαβε πρόταση από την Αλ Χιλάλ για συμβόλαιο με απολαβές 45 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, όμως στο μυαλό του υπάρχει μόνο η Ίντερ.

Μετά τους Εντουάρντ Μεντί, Καλιντού Κουλιμπαλί, Ενγκολό Καντέ η Αλ Χιλάλ στόχευσε στον Ρομέλου Λουκάκου, με την περίπτωσή του όμως, να μην είναι απλή κι αυτό γιατί σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ο Βέλγος επιθετικός θέλει μόνο την Ίντερ.

Οι Σαουδάραβες προχώρησαν σε επίσημη πρόταση, προφέροντάς του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 45 εκατ. ευρώ, κάτι που ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για να τον πείσει να μετακομίσει στη χώρα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Λουκάκου την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός με τους “νερατζούρι” και θέλει να παραμείνει στο Σαν Σίρο. Η Ίντερ δεν έχει καταθέσει ακόμη επίσημη προσφορά στην Τσέλσι, καθώς ελπίζει να τον πάρει ξανά δανεικό.

Την ίδια στιγμή βέβαια, η Τσέλσι φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, αλλά οι επιλογές που φέρεται να έδωσε στον Λουκάκου είναι είτε να μείνει και να παίξει υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, είτε να αποχωρήσει οριστικά.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μπρέσια – Βουλιαγμένη 10-11: Θρίαμβος για τον ΝΟΒ, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League

Αλκαράθ: “Πριν τον τελικό πίστευα ότι δεν μπορώ να νικήσω τον Τζόκοβιτς”

Τελικός Κυπέλλου: Στις 24 Μαΐου στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό