offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Βιλντόσα: “Θανάσης Αντετοκούνμπο και Νέντοβιτς μου είπαν να έρθω στον Παναθηναϊκό”

Κοινοποίηση

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Λούκα Βιλντόσα ανέφερε ότι πριν συμφωνήσει ρώτησε πρώτα τους Θανάση Αντετοκούνμπο και Νεμάνια Νέντοβιτς, οι οποίοι του είπαν τα καλύτερα λόγια.

Ο Λούκα Βιλντόσα είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Και, όπως φαίνεται, οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Νεμάνια Νέντοβιτς βοήθησαν με τον τρόπο τους και αυτοί στην μεταγραφή, αφού ο Αργεντινός τους ρώτησε την άποψή τους πριν συμφωνήσει με τους “πράσινους”.

Αυτό υποστήριξε ο Βιλντόσα στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού, αναφέροντας στα καλά λόγια που του είπαν οι δύο πρώην συμπαίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον κόσμο του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά η συνέντευξη του νέου παίκτη του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα των “πράσινων”:

“Τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας ο Λούκα Βιλντόζα.

Ο Αργεντινός γκαρντ μίλησε στο paobc.gr για τα συναισθήματά του, τους στόχους του, τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησε πριν υπογράψει στους πράσινους, τον Εργκίν Αταμάν και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

«Είναι φοβερό το συναίσθημά μου. Συνειδητοποιώντας ότι από τη νέα σεζόν θα φοράω την ιστορική φανέλα του Παναθηναϊκού αισθάνομαι ενθουσιασμένος. Πραγματικά, ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα και να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους συμπαίκτες και προπονητές μου», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά στον κόσμο του «τριφυλλιού», ο 27άχρονος άσος σημείωσε: «Γνωρίζω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, καθώς έχω αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, αλλά και από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι… τρελή. Λατρεύουν την ομάδα και το εκφράζουν με έναν μοναδικό τρόπο. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό και ανυπομονώ να το ζήσω. Είμαι βέβαιος πως θα έχω τρομερή σύνδεση μαζί τους».

Ακολούθως, ο Λούκα Βιλντόζα αναφέρθηκε στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους που θέλει να εκπληρώσει στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον Εργκίν Αταμάν: «Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν πάντοτε με τους ομαδικούς. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα πολλά και μεγάλα λόγια. Θα δουλέψουμε σκληρά ως ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν», είπε και συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα τη νέα χρονιά. Ο κόουτς Αταμάν είναι ένας εξαιρετικός και ιδιαίτερα έμπειρος και επιτυχημένος προπονητής. Ξέρει να οδηγεί τους παίκτες του στο να παίζουν πάνω από τα όριά τους. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν».

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με κάποιον πρώην πράσινο πριν πάρει την απόφαση να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός γκαρντ αποκάλυψε τί του είπαν οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Νεμάνια Νέντοβιτς: «Μίλησα με τον Θανάση, τον οποίο γνωρίζω από τη θητεία μου στο Μιλγουόκι αλλά και με τον Νέντο. Και οι δύο μου είπαν ότι η Αθήνα είναι μια πανέμορφη πόλη για να ζεις, ο καιρός είναι υπέροχος, οι φίλαθλοι ιδιαίτερα ζεστοί και το κλαμπ κορυφαίου επιπέδου σε όλους τους τομείς. Με λίγα λόγια μου είπαν να έρθω στον Παναθηναϊκό έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα περάσω τρία εξαιρετικά χρόνια».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Λούκα Βιλντόζα, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά: «Όπως προανέφερα δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Το μόνο που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψω σκληρά και θα δίνω καθημερινά τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ξέρουν τον τρόπο να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα και θα μας ωθήσουν να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά μας όρια. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας σε όλα τα παιχνίδια. Ανυπομονώ να τους δω», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει πλέον για δυο τελικούς

Νίκος Γκάλης: Η φανέλα του θα ανέβει στον ουρανό του ΟΑΚΑ στον αγώνα με την Σλοβενία

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 95-91: Η βασίλισσα πήρε τον εμφύλιο και παρέμεινε στο κατόπι του Ολυμπιακού