offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπαπέ: Η Λίβερπουλ δίνει στην Παρί πάνω από 250 εκατ. ευρώ και μπαίνει σφήνα στη Ρεάλ

Κοινοποίηση

Ο γνωστός ατζέντης, Μάρκο Κιρντεμίρ, υποστήριξε στη MARCA πως η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να δώσει στην Παρί τα 250 εκατ. ευρώ που ζητά για τον Κιλιάν Εμπαπέ και να μπει σφήνα στη Ρεάλ.

Η Παρί θέλει να πουλήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ από τη στιγμή που δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, προκειμένου να μην τον χάσει χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της.

Η Ρεάλ θέλει να κάνει δικό της τον 24χρονο σταρ, από το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα, και του έχει στρώσει κόκκινο χαλί. Δεν πρόκειται όμως, για εύκολη υπόθεση, αφού η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να μπει “σφήνα” στους μερένγκες και το έργο τους.

Όπως ανέφερε ο γνωστός ατζέντης, Μάρκο Κιρντεμίρ, στο ραδιόφωνο της MARCA, η διοίκηση των κόκκινων είναι διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από 250.000.000 ευρώ, που ζητούν οι Παριζιάνοι, ώστε να κάνουν δικό τους τον Γάλλο διεθνή.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι οργισμένος με την απόφαση του 24χρονου να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

“Μου είπαν ότι είναι πολύ θυμωμένοι. Ήθελαν και ήταν σίγουροι ότι επρόκειτο να ανανεώσει. Ο Εμίρης του Κατ’αρ είναι πολύ στενοχωρημένος”, ήταν τα λόγια του.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή το επιμορφωτικό πρόγραμμα της ΕΦΟΕπΑ για όλους

Συνέντευξη Τύπου στην Καρδίτσα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κ21 (live)

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός στην Τούμπα στις 25/11, στον 2ο γύρο θα γίνει το ματς με γηπεδούχο την ομάδα του Γκαρσία