offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός στην Τούμπα στις 25/11, στον 2ο γύρο θα γίνει το ματς με γηπεδούχο την ομάδα του Γκαρσία

Κοινοποίηση

Επίσημη είναι αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα μεταξύ του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική, με τη Stoiximan Super League να ανακοινώνει ότι ο αγώνας με γηπεδούχο τον Δικέφαλο θα διεξαχθεί στην Τούμπα το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 19:30.

Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε τη Δευτέρα (20/11) την αλλαγή ημέρας, ώρας κι έδρας στην αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί στην Τούμπα το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 19:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

“Ανακοινώνεται ότι, λόγω προσωρινής ανάκλησης του παραχωρητηρίου του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΕΡΡΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΠΑΟΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ» στο Γήπεδο Τούμπας, το Σάββατο, 25.11.2023 και ώρα 19:30″.

Related posts

Στην πρώτη 16άδα του Youth Contender της Τουρκίας Μανωλόπουλος, Κοσμάς και Φάκαρος

Roland Garros: Πρεμιέρα για Αλκαράθ και Τζόκοβιτς στο Παρίσι

Formula 1: Ο Λεκλέρ δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ferrari