offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Μαντί Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Χασάν και Πέπε

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός ασχολείται και με τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνεθ. Τα δεδομένα για Μαντί Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Χασάν και Πέπε.

Ο Ολυμπιακός κάνει κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, αλλά παράλληλα, ασχολείται και με τους ποδοσφαιριστές του που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί σε ομάδες του εξωτερικού την τελευταία σεζόν.

Ήδη, παρατηρείται αυξημένη δραστηριότητα για ορισμένους εξ΄ αυτών και πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις του Μαρτίνεθ και του Κορδόν αλλά και των παικτών, όπως και από τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ.

Τα δεδομένα για Καμαρά

Για τον Μαντί Καμαρά, για παράδειγμα, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Γαλατασαράι, αλλά ο παίκτης επιθυμεί την παραμονή του στην Ιταλία. Η τουρκική ομάδα φέρεται έτοιμη να προσφέρει 4.000.000 στους Ερυθρόλευκους για την αγορά του μέσου από τη Γουινέα, αλλά η πειραϊκή ΠΑΕ κοστολογεί με σχεδόν τα τριπλάσια χρήματα τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή και δεν συζητά για λιγότερα από τα διπλάσια.

Πριν από μερικές εβδομάδες υπήρχαν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Μόντσα για τον Μαντί Καμαρά, αλλά για την ώρα δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, ούτε από κάποια άλλη ιταλική ομάδα. Ο έμπειρος μέσος εκπροσωπείται από ένα μεγάλο γραφείο μάνατζερ, που έχει προσβάσεις σε αρκετούς συλλόγους της Αγγλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας, οπότε αναμένεται να προκύψει προσφορά για την πώλησή του.

Τι ισχύει με Ζινκερνάγκελ, Χασάν και Πέπε

Επίσης, για τον Ζινκερνάγκελ ενδιαφέρεται η Τράμπζονσπορ, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να πλησιάζει στα ποσά που θα έκαναν τους ερυθρόλευκους να καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι για διαπραγματεύσεις. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Δανό επιθετικό από την Γουότφορντ το περασμένο καλοκαίρι αντί 2.000.000 και τώρα η αξία του ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ. Ο παίκτης θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό, αν και υπάρχουν σενάρια που φέρουν τον Μαρτίνεθ να επιθυμεί να τον τεστάρει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Σχετικά με τον Χασάν, ο οποίος λόγω του σοβαρού τραυματισμού του αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Σεπτέμβριο ή στις αρχές Οκτωβρίου, έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Ρίζεσπορ. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ έπαιξε τις τελευταίες δύο περιόδους στην Τουρκία, αρχικά στην Κόνιασπορ και στη συνέχεια στην Αλάνιασπορ, όμως, επειδή μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, είτε θα πρέπει να παραμείνει είτε να πουληθεί.

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της “La Nueva Espana”, η Ρεάλ Οβιέδο έχει στο στόχαστρο της τον Πέπε. Ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στην Καρταχένα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον οι ερυθρόλευκοι συζητούν μόνο την πώλησή του, καθώς λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2024. Ο 26χρονος μέσος έχει επιστρέψει στο Ρέντη και θέλει να τον δει ο Μαρτίνεθ μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις, όπως και τους Καρβάλιο, Λοβέρα, Φαντιγκά και Κίτσο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Οπαδοί Νάπολι: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν σας δίνει ατιμωρισία»

Αρνητικός ο Αντσελότι για τον Ικάρντι

Δεν ξεχνά την ΑΕΚ ο Σιμόες, η ανάρτησή του στο Instagram