offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Stoiximan AegeanBall Festival

Κοινοποίηση

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επιστρέφει στη Σύρο με μοναδικό σκοπό να σηκώσει ξανά την κούπα στο Stoiximan AegeanBall Festival 2023.

Το κορυφαίο ελληνικό τουρνουά 3×3 Stoiximan AegeanBall Festival επιστρέφει για 5η χρονιά, στις 7 με 9 Ιουλίου 2023, στη Σύρο.

Η πλατεία Μιαούλη μπροστά από το εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο της Ερμούπολης μεταμορφώνεται και θα φιλοξενήσει για ακόμα μία χρονιά κορυφαίους αθλητές του παγκόσμιου μπάσκετ και όχι μόνο, μικρούς και μεγάλους λάτρεις του αθλήματος.

Παράλληλα, για πρώτη φορά θα φιλοξενηθούν και σημαντικές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, δίνοντας μια διαφορετική νότα στη διοργάνωση, φυσικά με την υπογραφή ενός εκ των πιο εμβληματικών αθλητών των παρκέ της Ευρώπης, του Γιώργου Πρίντεζη.

Το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 είχε βρει νικήτρια την ομάδα των Κατερίνα Χαλικιά, Γιάννη Μπουρούση, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κωνσταντίνου Παπαδάκη στον τελικό του ALL-STAR GAME της VIP League! Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επιστρέφει στη Σύρο με μοναδικό σκοπό να σηκώσει ξανά την κούπα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Γιούμπανκς στους “16” του Wimbledon και το ματς της Εθνικής Νέων

Ο Παναθηναϊκός σε τουρνουά στη Ρόδο μαζί με Παρτίζαν, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι

Νάρεϊ: “Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ”