offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης μεταγραφές: Επίσημα στους κίτρινους ο Βαλεντίνο Φατόρε

Κοινοποίηση

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου αριστερού μπακ, Βαλεντίνο Φατόρε για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των κίτρινων στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφεί του συμβολαίου του τόνισε ότι έρχεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με όνειρα και και φιλοδοξίες.

Παίκτης του Άρη έγινε κι επίσημα ο 21χρονος Ισπανός μπακ (με καταγωγή από το Μπουένος Άιρες), Βαλεντίνο Φατόρε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο νεαρός μπακ που είναι διεθνής με την Κ19 της Ισπανίας ανήκε μέχρι πρότινος στη Σεβίλλη, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Ο Φατόρε αγωνίστηκε μέχρι και τη δεύτερη ομάδα των Ανδαλουσιάνων με την οποία είχε 77 συμμετοχές και εννιά γκολ, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τον Βαλεντίνο Φατόρε: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Valentino Fattore Scotta, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο 21χρονος διεθνής αμυντικός, που γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 10 Αυγούστου 2001, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα μας.

Ο Valentino Fattore, που έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Sevilla FC, αγωνίστηκε με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Ανδαλουσίας, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού (77 συμμετοχές και 9 γκολ συνολικά), ενώ μετράει και συμμετοχή στην πρώτη ομάδα.

Παράλληλα είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U19 της Ισπανίας.

«Έρχομαι με όνειρα και φιλοδοξίες»

Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.com.gr, ο Valentino Fattore, τόνισε:

«Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει. Ο ΑΡΗΣ είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά κλαμπ στην Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο και με φιλάθλους που αγαπάνε την ομάδα και την υποστηρίζουν με πάθος.

Ανοίγω μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΑΡΗ.

Έρχομαι με όνειρα και φιλοδοξίες και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Μας περιμένει μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν με πολλά παιχνίδια και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε με επιτυχία και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»“.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Με 12 μετάλλια η ελληνική ομάδα Powerlifting στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Berlin 2023

Ρεάλ: Ιστορικός Μπέλιγχαμ, ξεπέρασε ακόμα και το ξεκίνημα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ξεκινάει το πρωτάθλημα Κ19