offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάρεϊ: “Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ”

Κοινοποίηση

Ο Κάλεντ Νάρεϊ έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα transfermarkt για την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, αλλά και το μέλλον του. Σε αυτήν τονίζει για μια ακόμη φορά ότι η απόφαση του να αποχωρήσει από την Φορτούνα Ντίσελντορφ πέρυσι το καλοκαίρι για να παίξει στον ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα σωστή.

“Ο ΠΑΟΚ ήταν απολύτως το σωστό βήμα για μένα” είπε χαρακτηριστικά. Ο Γερμανός άφησε πάντως να εννοηθεί ότι το καλοκαίρι θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, με την παραμονή του στην Τούμπα να είναι για αυτόν προτεραιότητα, αλλά να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες ακόμη και από την Μπουντεσλίγκα για την απόκτησή του.

“Στον ΠΑΟΚ ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή και αγωνιστικά αλλά και προσωπικά. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στην ομάδα, ωστόσο προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι και πάντα παλεύω για το καλύτερο δυνατό”, είπε ο Νάρεϊ.

Ο Γερμανός μίλησε για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, με το συντάκτη του άρθρου να αναφέρει ότι πρόκειται για συλλόγους από την Ισπανία, την Ιταλία, αλλά και τη μεγάλη κατηγορία στη Γερμανία, τονίζοντας ότι πάντα ο ΠΑΟΚ έχει προτεραιότητα στην προτίμησή του.

“Οι εκπρόσωποι μου με έχουν ενημερώσει ότι κάποιες ομάδες έχουν ρωτήσει για μένα. Είναι σίγουρα τιμητικό το ενδιαφέρον αυτό, αλλά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι άνετα στην ομάδα και πάντα οι αποφάσεις μου έχουν να κάνουν με το συμφέρον της οικογένειας μου. Σίγουρα μετά το τέλος της σεζόν θα υπάρξουν συζητήσεις και περισυλλογή για το τι είναι καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή”.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ ο Νάρεϊ παραδέχθηκε ότι οι στόχοι είναι μεγαλύτεροι, παρά την προοπτική κατάκτησης της 3ης θέσης. “Σαφώς και ελπίζαμε για περισσότερα. Ο στόχος ήταν να πάρουμε μια από τις δυο πρώτες θέσεις και να εξασφαλίσουμε ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πλέον επικεντρωνόμαστε στην 3η θέση ώστε να συμμετέχουμε στα προκριματικά του Europa League”.

Ο εξτρέμ του Δικεφάλου μίλησε και για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του αφήνοντας ανοικτό ένα μικρό ενδεχόμενο να προλάβει τον τελικό του κυπέλλου. “Δυστυχώς που απαγορεύτηκε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα για 2 εβδομάδες επειδή ακολουθούσα φαρμακευτική αγωγή. Ξεκίνησα ήδη ειδικό πρόγραμμα προπόνησης και θα δούμε αν είναι αρκετό για να είμαι στον τελικό του κυπέλλου.

Ελπίζω να είμαι διαθέσιμος. Αν δεν τα καταφέρω θα στηρίξω την ομάδα από την κερκίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Ο τελικό σημαίνει πολλά για μένα καθώς αποτελεί ευκαιρία να κερδίσω ένα τρόπαιο στην πρώτη μου σεζόν στην ομάδα και αυτό θα είναι σημαντικό”.

Ο Νάρεϊ μίλησε και για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο οι φίλοι του ΠΑΟΚ, την οποία χαρακτηρίζει ως ξεχωριστή. “Είναι τρελοί με θετικό τρόπο. Οι οπαδοί μας ζουν κυριολεκτικά για την ομάδα. Δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι και ακόμη πιο πολύ στα ντέρμπι. Μπορώ πραγματικά να μιλήσω μόνο με θετικό τρόπο για τους φιλάθλους και την ομάδα”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με Βεζένκοβ ο Ολυμπιακός στο Game 3 των τελικών

Βαλμπουενά: “Παίξαμε με την καρδιά του πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός είναι πάντα εδώ”

Volley League γυναικών: Συνέχισαν με νίκες ΑΕΚ και Παναθηναϊκός