offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

MundoBasket 2023, Ιαπωνία: Εκτός ο Χατσιμούρα, τεράστιο πλήγμα για τους συνδιοργανωτές

Κοινοποίηση

Χωρίς το μεγάλο της αστέρι θα παραταχθεί η Ιαπωνία στο MundoBasket 2023, αφού ο Ρούι Χατσιμούρα ενημέρωσε ότι δεν θα ενισχύσει την ομάδα της χώρας του για να ετοιμαστεί ενόψει της σεζόν 2023/24.

Οι ελπίδες της Ιαπωνίας για κάτι καλό στο MundoBasket 2023, όπου είναι μία από τις τρεις συνδιοργανώτριες μαζί με τις Φιλιππίνες και την Ινδονησία, δέχθηκαν ένα τεράστιο χτύπημα, αφού ο Ρούι Χατσιμούρα ενημέρωσε ότι δεν θα ενισχύσει την χώρα του.

Ο φόργουορντ των Λέικερς – και μεγάλο αστέρι της Ιαπωνίας – ανακοίνωσε ότι πήρε αυτή την δύσκολη απόφαση με βαριά καρδιά, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή, αφού θέλει να εστιάσει στην προετοιμασία του ενόψει της σεζόν 2023/24. Το γεγονός ότι το φετινό καλοκαίρι είναι free agent σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απόφασή του, αφού είτε μείνει στους Λέικερς είτε υπογράψει σε νέα ομάδα, θα πρέπει να δείξει ότι είναι δεσμευμένος στην ομάδα του.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιαπωνία θα φιλοξενήσει τον 5ο και τον 6ο όμιλο στην Οκινάουα, ενώ η ίδια κληρώθηκε στον 5ο όμιλο, μαζί με την Γερμανία, την Αυστραλία και την Φινλανδία.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Προβληματισμένος, αλλά αισιόδοξος ο Εμπαπέ…

«Ράγισαν καρδιές» στο Παλέ: Με σημαία του Άρη το φέρετρο του «Ξανθού»

ΑΕΚ: Με φόρα από το διπλό της Τούμπας στο κιτρινόμαυρο Πανθεσσαλικό