offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ανατροπή με Γιασικεβίτσιους, αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα

Κοινοποίηση

Προπονητή ψάχνει από τη Δευτέρα (26/6) η Μπαρτσελόνα, καθώς ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποχωρεί από τον σύλλογο.

Σαν βόμβα έσκασε το απόγευμα της Δευτέρας (26/6) η είδηση ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα, με τον δημοσιογράφο Χεράρ Ρομέρο να αποκαλύπτει ότι οι Καταλανοί θα ανακοινώσουν άμεσα αυτή την εξέλιξη που ουδείς περίμενε.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Λιθουανός το καλοκαίρι του 2020 ολοκληρώθηκε, οι δύο πλευρές δεν βρήκαν έδαφος για νέα πολυετή συμφωνία παρά το γεγονός ότι ο Γιασικεβίτσιους είχε δηλώσει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα με μειωμένες αποδοχές και κάπως έτσι στη Βαρκελώνη αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Στα 47 του ο Σάρας είναι πιθανό να μείνει εκτός δράσης για λίγο καιρό, καθώς η Μονακό κράτησε τον Σάσα Ομπράντοβιτς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζει με τον Όντεντ Κάτας και θέση που να μοιάζει έστω κάπως… ανοιχτή, δεν υπάρχει αυτή την περίοδο στην Ευρώπη.

Ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές και αν το πρότζεκ είναι καλό – και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλό – θα τον ενημερώσουμε. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην παραμονή του στην Μπαρτσελόνα” ήταν η προ ολίγων ημερών δήλωση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, του τεχνικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα, που τελικά αποδείχθηκε πρόωρη και βιαστική.

Πριν από τη Μπαρτσελόνα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εργάστηκε στη Ζάλγκιρις, αρχικά ως assistant coach από το 2014 έως το 2016 και εν συνεχεία ως head coach από το 2016 έως το 2020.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λιθουανός αποχωρεί από το Παλάου Μπλαουγκράνα πρωταθλητής, καθώς σκούπισε (3-0) τη Ρεάλ Μαδρίτης στους τελικούς της Liga Endesa. Με τη Μπαρτσελόνα πήρε δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και συμμετείχε σε τρία Final Four της EuroLeague.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

La Famiglia Sports: Ο Χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Fitness Challenge Δημήτρης Χριστοδούλου

ΗΠΑ – Ελλάδα 14-15: Αδιανόητη ανατροπή και πρόκριση στην οκτάδα με buzzer beater του Παπαναστασίου

Στους «64» αποκλείστηκαν Μανωλόπουλος (U19) και Κιοσελόγλου (U15) στο Youth Contender της Ουγγαρίας