offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωτάθλημα Ποδοσφάιρου για την Ψυχική Υγεία | Νέα Βράβευση για την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ και την ΕΠΟ

Κοινοποίηση

Είμαστε χαρούμενοι που σας κοινοποιούμε τη νέα διάκριση με Bronze βραβείο στα BOUSSIAS Sports Marketing Awards 2023, για την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε το 1ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία στην Ελλάδα.
Μία δράση που για τρίτη συνεχόμενη φορά καταφέρνει και ενώνει λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας με τον ενθουσιασμό για την μπάλα, τη συνεργασία, την προπονητική εκπαίδευση, τη χαρά της άθλησης και της συμμετοχής, με συνοδοιπόρο την ΕΠΟ, στο στοίχημα να παίξουμε μπάλα Όλοι Μαζί!

Στις 13 και 14 Ιουνίου η Αττική θα φιλοξενήσει για ακόμη μία φορά το Πρωτάθλημα που χαρίζει χαμόγελα σε Όλους τους ανθρώπους που αγαπούν την μπάλα, χωρίς διακρίσεις!Οι 1οι φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου για το 2023 ξεκίνησαν σε Αττική και Λάρισα για τους Φορείς Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα με την μπάλα να κυλά με αγάπη, φροντίδα και ενθουσιασμό για το πιο αγαπημένο άθλημα.

Οι προπονητές και εκπαιδευτές της ΕΠΟ, Στέφανος Σο’ι’λεμές και Γιώργος Βασσάλος παραμένουν στο πλευρό των παικτών, καθοδηγούν, εμψυχώνουν και θέτουν βήμα προς βήμα την προπονητική αξία του πρωταθλήματος σε έναν αγώνα όπου το Μαζί έχει κυρίαρχο ρόλο.

Related posts

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκιντογκάν ζήτησε περισσότερο χρόνο από την Μπαρτσελόνα

Σήμερα έχει EFL Tropfy!

NBA: Στους Πίστονς ο Μόντι Γουίλιαμς με το μεγαλύτερο συμβόλαιο προπονητή στην ιστορία της λίγκας