offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Σλούκας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: “Αντιλαμβάνομαι την αγάπη του κόσμου και είναι αμοιβαία, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή”

Κοινοποίηση

Μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό, όπως εξήγησε ο ίδιος ο παίκτης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Βαγγέλη Ιωάννου.

Free agent πλέον, ο Κώστας Σλούκας είναι μία από τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού στην offseason. Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε το βράδυ του Σαββάτου (17/6) στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Βαγγέλη Ιωάννου, στο περιθώριο της φιέστας των ερυθρόλευκων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ξεκαθάρισε πως πρέπει να υπάρξει μία σειρά συζητήσεων για να φανεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας:

Το σουτ στην Κωνσταντινούπολη ήταν σίγουρα η κορυφαία μου στιγμή στη σεζόν λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Είναι ένα σουτ που μας βοήθησε να πάμε στο Final Four, δυστυχώς ο τίτλος δεν ήρθε, στις λεπτομέρειες και μας έμεινε μία μικρή πικρία σε μία εκπληκτική χρονιά που κάναμε φέτος. Το είχαμε αγκαλιάσει το κύπελλο και μας το έκλεψαν, αυτό είναι όμως το μπάσκετ.

Με τους προέδρους είχαμε ονειρευτεί ακριβώς αυτό, η ομάδα να είναι στις τέσσερις κορυφαίες της Ευρώπης και να είναι και η κορυφαία στην Ελλάδα. Νομίζω ότι το έχουμε καταφέρει στο 100%, είμαστε πάρα πολύ περήφανοι γι’ αυτό. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας υποστηρίζει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, γιατί αναγνωρίζει τη δουλειά που γίνεται και την προσπάθειά μας στο γήπεδο.

Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό για να κερδίζει η ομάδα, αυτή είναι η δουλειά μου, γι’ αυτό πληρώνομαι. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Σκέφτομαι μόνο την οικογένειά μου, αυτούς που πληρώνουν που έχουμε ιδιαίτερη σχέση και θέλω να τους βγάζω ασπροπρόσωπους, κάποιες φορές τα καταφέρνω και κάποιες όχι.

Ακολουθούν συζητήσεις τις επόμενες ημέρες και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ακούω κι αντιλαμβάνομαι την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου, είναι αμοιβαία, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή. Θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε και θα δούμε“.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ρεφάρει (με 10,00) και ο Πίτερς

Λουτσέσκου: “Δύσκολα θα πάρουμε κάποιον τίτλο”

Τουρκία – Ελλάδα 61-87: Ασύλληπτη εμφάνιση και εμφατική πρόκριση στα ημιτελικά του EuroBasket U20