offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: “Δύσκολα θα πάρουμε κάποιον τίτλο”

Κοινοποίηση

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, χτύπησε ξανά το καμπανάκι για τις καθυστερήσεις στις μεταγραφές και μιλώντας στους συμπατριώτες του δήλωσε απαισιόδοξος για την επόμενη σεζόν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τη Στεάουα δεν έκρυψε την ανησυχία του για το γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας μάλιστα, στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους ο προπονητής του Δικεφάλου έδειξε ότι είναι μάλλον απαισιόδοξος για την επόμενη σεζόν, καθώς όπως είπε δύσκολα η ομάδα του θα κατακτήσει κάποιον τίτλο.

“Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να κερδίσουμε κάποιον τίτλο, γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη, έχουμε καθυστερήσει τις μεταγραφές, η ομάδα έχει συμπληρωθεί με άπειρους ποδοσφαιριστές.

Έμεινα στον ΠΑΟΚ παρ’ όλο που δεν κερδίσαμε κάποιο τρόπαιο την περασμένη σεζόν. Πιθανότατα οι άνθρωποι του συλλόγου εκτίμησαν τη δουλειά μου, πέρα από τα αποτελέσματα των αγώνων που βλέπει το κοινό”, τόνισε ο προπονητής του Δικεφάλου.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

NBA: Οι Μάβερικς νίκησαν τους Λέικερς στο Λ.Α με buzzer-beater του Κλέμπερ και 38αρα του Ίρβινγκ

Αλόνσο: “Περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο το 2024”

Μίτσελ: “Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα θα έκανα διαφορετικές αλλαγές, θα μείνει για ένα διάστημα εκτός ο Κανός”