offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Μπαίνει στη χωμάτινη περίοδο έχοντας να υπερασπιστεί σχεδόν το 40% των βαθμών του

Κοινοποίηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να μπει στη χωμάτινη περίοδο η οποία θα είναι γεμάτη με σημαντικές προκλήσεις αφού έχει να υπερασπιστεί σχεδόν το 40% των βαθμών του στην Παγκόσμια κατάταξη.

Το επόμενο δίμηνο θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά αφού μπαίνει στην αγαπημένη του χωμάτινη περίοδο και δεδομένα θα θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται σε όλα τα τουρνουά.

Πέρσι τα είχε πάει εξαιρετικά αφού στα τρία 1000άρια είχε καταφέρει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά, κατέκτησε το τουρνουά στο Μόντε Κάρλο, ενώ στο Roland Garros έφτασε μέχρι τον τέταρτο γύρο όπου τον απέκλεισε ο Χόλγκερ Ρούνε.

Αυτή τη στιγμή ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετρά 5770 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη και βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, ωστόσο από αυτούς έχει να υπερασπιστεί σχεδόν το 40% μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Με τις περσινές εξαιρετικές πορείες του στη χωμάτινη περίοδο ο Τσιτσιπάς κατάφερε να συγκεντρώσει 2230 βαθμούς κάτι που αντιστοιχεί στο 38,6% των συνολικών βαθμών του.

Δεδομένα, το ιδανικό θα ήταν για εκείνον να καταφέρει να τους υπερασπιστεί όλους και γιατί όχι να κατακτήσει περισσότερους, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο ώμος του.

Η αρχή θα γίνει από το Μόντε Κάρλο, εκεί όπου τις προηγούμενες δύο χρονιές κατέκτησε τον τίτλο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

ΑΕΚ: Ούτε ένα κάθισμα κενό, sold out η φιέστα τίτλου της Ένωσης με τον Βόλο

Κριστιάν Γκολομέεβ: Πού θα δείτε τον τελικό της ελληνικής τορπίλης

Γ’ Εθνική: Δεκτή η έφεση Πανδραμαϊκού και Ορφέα Ξάνθης, ανακαλείται η επικύρωση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου