offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρεφάρει (με 10,00) και ο Πίτερς

Κοινοποίηση

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας Προγνωστικά

Έβγαλε αντίδραση ο Ολυμπιακός και με πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και θέληση στο φινάλε, έφυγε με τη νίκη από το Βελιγράδι, στο 79-74 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Πειραιώτες ήταν κυρίαρχοι μέχρι την αποβολή του Άλεκ Πίτερς στο 27′ και στη συνέχεια χρειάστηκε να βγουν μπροστά οι προσωπικότητές τους για να διατηρήσουν το προβάδισμα.

Από εξαιρετική εμφάνιση, όχι μόνο για 20 αγωνιστικά λεπτά, αλλά για 40, έρχεται ο Ερυθρός Αστέρας, που συνέτριψε τη Φενέρμπαχτσε με 87-56, την ίδια ημέρα, την Τρίτη, ούτε έξι χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα της ελληνικής ομάδας.

Οι Σέρβοι θα προσπαθήσουν να ζορίσουν το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, που ρέφαρε την ήττα από την Μπασκόνια και θέλει να μην έχει άλλα… χρωστούμενα. Δεν ξέρουμε αν θα το πετύχει, αλλά πιστεύουμε ότι ο Άλεκ Πίτερς, που παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίος την Τρίτη, θα έχει έξτρα κίνητρο για να ρεφάρει την απερισκεψία του με την αποβολή του. Για αυτό θα ρισκάρουμε με το να πετύχει double doulbe ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, το οποίο προσφέρεται στο 10,00! 

Related posts

Πρόεδρος Αντάνα Ντεμίρσπορ: “Αν βγούμε Ευρώπη πρέπει να πληρώσουμε 3,5 εκατ. στον Ολυμπιακό για τον Ονιεκούρου”

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Πανζουρλισμός στην αναχώρηση του πούλμαν από το ξενοδοχείο και αποθέωση στον Γιοβάνοβιτς