offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Χάβρης ο Σιντιμπέ

Κοινοποίηση

Η Equipe σε δημοσίευμα της αναφέρει πως η Χάβρη που επέστρεψε στη Ligue 1 έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ της ΑΕΚ με τον δεξιοπόδαρο μπακ μάλιστα να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του.

Τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στο στόχαστρο της Χάβρης βάζει δημοσίευμα της “Equipe” η οποία μάλιστα αναφέρει πως ο δεξιοπόδαρος μπακ της ΑΕΚ είναι ενήμερος για αυτό και βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στη Γαλλία.

Η Χάβρη επέστρεψε φέτος στη Ligue 1 και θέλει να προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ της με τον διεθνή μπακ να είναι στη λίστα της.

Η “Equipe” προχωράει το όλο θέμα λίγο παραπάνω καθώς αναφέρει ότι ο προπονητής της ομάδας, Ματιέ Μποντμέρ, έκανε τις πρώτες συζητήσεις με τον Σιντιμπέ ο οποίος έδειξε θετική διάθεση.

Να θυμίσουμε πως ο Σιντιμπέ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την ΑΕΚ η οποία δεν προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο να αποχωρήσει ενώ η παρουσία στα προκριματικά του Champions League και η δεδομένη παρουσία στην Ευρώπη τη νέα σεζόν παίζει το ρόλο της για κάθε παίκτη.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Stoiximan AegeanBall Festival

Πρωταθλητής Ευρώπης στα 130κ. ο Γιάννης Καργιωτάκης

Πρωτάθλημα Ποδοσφάιρου για την Ψυχική Υγεία | Νέα Βράβευση για την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ και την ΕΠΟ