offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφωνία της Αρμάνι Μιλάνο με τον Νίκολα Μίροτιτς

Κοινοποίηση

Τελειωμένη υπόθεση είναι σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Εμιλιάνο Κάρκια, η συμφωνία της Αρμάνι Μιλάνο με τον Νίκολα Μίροτιτς.

Την ώρα που η Βίρτους Μπολόνια έριχνε την Αρμάνι Μιλάνο στο καναβάτσο (69-61) για να μειώσει στο 1-2 τη σειρά των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Εμιλιάνο Κάρκια έριχνε τη βόμβα στο Twitter.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με τον Νίκολα Μίροτιτς, που θα αποχαιρετήσει τη Μπαρτσελόνα μετά από τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο έμπειρος φόργουορντ δυσαρεστήθηκε από την πρόταση για μείωση των αποδοχών του σε ποσοστό έως και 50%, με τους Ιταλούς να σπεύδουν για να επωφεληθούν και να κερδίζουν την κούρσα από τη Μονακό που επίσης τον ήθελε.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ, των Μπουλς, των Πέλικανς και των Μπακς είχε φέτος 15.4 πόντους (60.3% στο δίποντο, 39.2% στο τρίποντο, 80.4% στις βολές), 4.3 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 16.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:58 σε 29 αγώνες της EuroLeague.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ηρακλής: Δεν έχει άδεια το Καυτανζόγλειο, αναζητεί νέα έδρα ο Γηραιός

Κόντρα στην Ιταλίδα Πικολίν η Τόλιου στο τουρκικό Feeder

Παράταση από τη Γ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο θέμα της συμμετοχής των σωματείων στα διασυλλογικά πρωταθλήματα με περισσότερες από μία ομάδες