offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Άνοιξε ο δρόμος για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Κοινοποίηση

Η αποδέσμευση του Κώστα Αντετοκούνμπο (26 χρονών, 2.08 μέτρα) από την Φενέρμπαχτσε άφησε πλέον το… πεδίο ελεύθερο στον Παναθηναϊκό προκειμένου να κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο (26 χρονών, 2.08 μέτρα) είναι πλέον free agent μετά την αποδέσμευσή του από την Φενέρμπαχτσε, δίνοντας πλέον την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να κινηθεί πιο δυναμικά για την απόκτησή του.

Οι “πράσινοι” ενδιαφέρονται εδώ και καιρό για την απόκτηση του 26χρονου σέντερ, σε μία προσπάθεια να δώσουν βάθος στην γραμμή ψηλών τους. Παράλληλα, εξίσου σημαντική είναι η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ, κάτι που θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα αν τελικά ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν μείνει στο “τριφύλλι”.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν έχει πολλές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, ωστόσο το προφίλ του (αθλητικός ψηλός, που μπορεί να παίξει καλά το Pick and Roll) και οι δυνατότητές του ιντριγκάρουν, προκειμένου αν δουλευτεί να γίνει σταδιακά μέρος του ροτέισον του Παναθηναϊκού και να δώσει λύσεις.

Την φετινή σεζόν ο Αντετοκούνμπο είχε 11.7 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.3 κοψίματα μέσο όρο με τους Γουίντι Σίτι Μπουλς στην G-League, ενώ με την φανέλα της Φενέρ είχε 7.7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 κόψιμο σε 18 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα (3 αγώνες) και 2.7 πόντους μέσο όρο σε 7 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague (14 αγώνες).

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Αποκλεισμός στα προκριματικά για την Τέρπου στο Star Contender της Σλοβενίας

Αθλητικές μεταδόσεις: Για το sweep η Παρτίζαν με Ρεάλ, μάχη Μακάμπι – Μονακό στο Ισραήλ

KAI STI SOUIDIKI LIGA O SGOUROPOULOS MONO NIKES OI PROTATHLITES MAS EKEI