offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκος Γκάλης: Η ΕΟΚ θα τον τιμήσει στο φιλικό με τη Σλοβενία στις 4 Αυγούστου

Κοινοποίηση

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε ότι στο φιλικό της Εθνικής Ανδρών με τη Σλοβενία θα τιμήσει τον Νίκο Γκάλη για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ.

Η ΕΟΚ έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν ξεχνάει την ιστορία της. Ανήμερα της επετείου του χρυσού μεταλλίου στο EuroBasket του 1987, ο Βαγγέλης Λιόλιος το έδειξε αυτό με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, με μία σπουδαία ανακοίνωση: Στις 4 Αυγούστου, στο φιλικό με την Σλοβενία στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης.

Η ΕΟΚ θα τιμήσει τον Νίκο Γκάλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και την Εθνική ομάδα, επειδή μπόρεσε και κατάφερε και άλλαξε την νοοτροπία”δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Λιόλιος, για να προσθέσει:

Στις 4 Αυγούστου στο επίσημο φιλικό με την Σλοβενία στο ΟΑΚΑ, σε ένα ελπίζω κατάμεστο στάδιο που θα σηκωθεί όρθιο και θα χειροκροτήσει τον άνθρωπο που μας έφτασε μέχρι εδώ. Πάρα πολλοί βοήθησαν, αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι σύμβολα μίας ολόκληρης γενιάς”.

Η επιλογή του συγκεκριμένου αγώνα βέβαια σίγουρα δεν έγινε τυχαία. Και αυτό γιατί – αν όλα κυλήσουν ομαλά – στο παρκέ του ΟΑΚΑ θα βρεθούν μεταξύ άλλων δύο από τους μεγαλύτερους σταρ του NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Λούκα Ντόντσιτς. Κοινώς, πρόκειται για το ιδανικό σκηνικό προκειμένου ο Νίκος Γκάλης να τιμηθεί όπως πραγματικά του αξίζει.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Στις θέσεις 17-32 της Under 19 ο Μαδέσης στο αυστριακό Youth Contender, νίκες για Γκιώνη, Τέρπου στο Contender του Κατάρ

ΓΣΠ: Αυτή είναι η έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Πρόκριση στην πρώτη 6άδα για τα ελληνικά χρώματα στο ομαδικό Under 13 του κροατικού όπεν