offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Στο ερυθρόλευκο κάδρο ο αριστερός μπακ, Ααρόν Μαρτίν

Κοινοποίηση

Ο Αντόνιο Κορδόν παράλληλα με την υπόθεση του προπονητή, κοιτάζει και ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τον ρόστερ, με τον Ισπανό, Ααρόν Μαρτίν, που μένει ελεύθερος από τη Μάιντς να βρίσκεται στη λίστα.

Πρώτο μέλημα του Αντόνιο Κορδόν είναι η εξεύρεση του νέου προπονητή και στόχος του Ολυμπιακού είναι να τον έχει φέρει στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Κυριακή (18/6). Αυτό δεν σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι δεν κοιτάζουν και ποδοσφαιριστές, προκειμένου οι υποθέσεις τους να τρέξουν ταχύτερα με την άφιξη του καινούργιου τεχνικού.

Μία από τις υποθέσεις που βρίσκονται στο κάδρο των Πειραιωτών είναι ο Ααρόν Μαρτίν. Ο Μαρτίν είναι 26 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Μένει ελεύθερος από τη Μάιντς στην οποία ανήκε από τον Ιούλιο του 2019, όταν η γερμανική ομάδα τον αγόρασε από την Εσπανιόλ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τη θέση του αριστερού μπακ, δεδομένου του γεγονότος ότι μπορεί να φτάσουν προτάσεις για τον Όλεγκ Ρέαμπτσουκ. Επομένως, θα πρέπει να υπάρξει και η αντικατάστασή του, με τους ερυθρόλευκους να χρειάζονται ενίσχυση έτσι κι αλλιώς σε αυτή τη θέση.

Ο Ααρόν Μαρτίν βρισκόταν στα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ. Τον Αύγουστο του 2018 δόθηκε δανεικός στη Μάιντς, η οποία έναν χρόνο αργότερα τον αγόρασε για επτά εκατομμύρια ευρώ (+τρία εκατομμύρια ο δανεισμός).

Τη σεζόν 20/21 επέστρεψε στη La Liga για να παίξει ως δανεικός στη Θέλτα, ενώ τη φετινή σεζόν στην Bundesliga αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια πετυχαίνοντας πέντε γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μεγάλη «μάχη» στην Volley League Γυναικών και αγωνία για την πρωτιά ως την τελευταία αγωνιστική

Formula 1: Αμφιβολίες για τη διεξαγωγή του GP Καναδά λόγω των δασικών πυρκαγιών στο Κεμπέκ

Το σόου του Οβτσάροφ για τον πόντο της χρονιάς! (video)