offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονιστικός Αλμέιδα: “Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του Μιχάλη”

Κοινοποίηση

Κατά την αναχώρηση για την Κροατία και το Ζάγκρεμπ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στη δολοφονία του 29χρονου, Μιχάλη Κατσούρη, τονίζοντας πως η ομάδα θα παίξει τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (14/08) από το “Ελ. Βενιζέλος” με προορισμό το Ζάγκρεμπ ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ντίναμο στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League (15/08, 21.00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24).

Προφανώς, το ταξίδι γίνεται στην σκιά της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ομάδας, Μιχάλη Κατσούρη από Κροάτες χούλιγκαν και Έλληνες συνεργούς τους την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε τον αδικοχαμένο Μιχάλη, τονίζοντας πως η ομάδα θα παίξει τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του.

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος για τον αγώνα: “Είμαστε πάντα έτοιμοι”.

Για το αν φοβάται νέο κύκλο επεισοδίων: “Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Μαρία Κάσσου και Γιώργος Σταμούλης επικράτησαν στα 5χλμ. ΟΠΑΠ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 81-73: Ο Δικέφαλος ξετίναξε το πράσινο φάντασμα

Roland Garros: Το μεσημέρι της Κυριακής μπαίνουν στη μάχη Τσιτσιπάς και Σάκκαρη