offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσούμπερ: “Ήταν μία νίκη για όλους, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες και τους οπαδούς”

Κοινοποίηση

Η ΑΕΚ ανέβηκε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από συγκλονιστική μάχη με τον Παναθηναϊκό που κρίθηκε στο φινάλε και ένας από τους παίκτες που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να κόψει πρώτη το νήμα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός διεθνής μέσος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στην τελική ευθεία με κρίσιμα γκολ και στις δηλώσεις που έκανε μετά από την απονομή του τροπαίου, ευχαρίστησε άπαντες στην κιτρινόμαυρη οικογένεια για το ρόλο που έπαιξαν στο να έχει αίσια έκβαση η φετινή σεζόν.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος, είναι κάτι που ονειρευόμουν και προσπάθησα πολύ. Όσο πιο κοντά φτάνεις τόσο πιο πολύ άγχος έχεις και τόσο πιο χαρούμενος είσαι. Όλοι ήμασταν λίγο αγχωμένοι γιατί και με ισοπαλία παίρναμε τον τίτλο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες, όλους. Μας έδωσαν ελπίδα, δύναμη κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτή ήταν μία νίκη για όλους”‘, τόνισε αρχικά ο Τσούμπερ, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για τα κίνητρα που είχε κατά τη διάρκεια της σεζόν, τόσο στις καλές όσο και στις άσχημες στιγμές, είπε:

“Είμαι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα συναισθηματικός, κάθε φορά που ήμουν σπίτι μου προσπαθούσα αυτό το συναίσθημα να μην με κυριεύει. Με βοήθησε πάρα πολύ το επιτελείο και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας για να βρεθώ στη θέση που είμαι τώρα”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Γκαλτιέ: “Φάντασμα ο Μέσι; Σκληρές οι αποδοκιμασίες”

Ολυμπιακός: Η ψήφος εμπιστοσύνης στον Βαλμπουενά, η μετατόπιση του Φορτούνη και οι άλλες επιλογές του Ανιγκό ενόψει ΑΕΚ

Συνέντευξη Τύπου στην Καρδίτσα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κ21 (live)