offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαλτιέ: “Φάντασμα ο Μέσι; Σκληρές οι αποδοκιμασίες”

Κοινοποίηση

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο ορισμένων φίλων της Παρί, αν τη φορά στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λιόν για τη Ligue 1.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γκαλτιέ τοποθετήθηκε για τις αποδοκιμασίες και υπερασπίστηκε τον Αργεντινό σούπερ σταρ της ομάδας του.

“Θεωρώ πως οι αποδοκιμασίες ήταν πολύ σκληρές. Περιμένουμε από τον Λίο ή τον Εμπαπέ να ξεκλειδώσουν τις άμυνες. Ο Μέσι είναι ο δημιουργός μας, οπότε προσπαθεί πολύ και αναγκαστικά θα κάνει και λάθη, αλλά γύρω από αυτόν υπάρχουν και άλλοι παίκτες.

Δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα από εκείνον και τον Εμπαπέ. Προσπάθησε πολύ, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από εκείνον. Θα το επαναλάβω, θεωρώ τις αποδοκιμασίες σκληρές κατά τη γνώμη μου. Ο Μέσι είναι ένας παίκτης που μας προσφέρει πολλά και το έκανε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ενώ το έχει κάνει και μέσα στο 2023. Θα πρέπει και οι συμπαίκτες του να δίνουν περισσότερα” ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια δημοσιογράφος χαρακτήρισε φάντασμα τον Μέσι κάτι που φανερά ενόχλησε τον κόουτς της Παρί: “Φάντασμα; Δεν συμφωνώ καθόλου με την άποψή σας, αλλά σας άφησα να την κάνετε. Όταν η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση, ο Λίο μπορεί με μια ενέργεια να αλλάξει το ματς. Μέσα στο 2023; Σκόραρε και ήταν καθοριστικός. Ποτέ δεν σκέφτηκα να τον αντικαταστήσω. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε ξανά μια τόσο προσβλητική παρομοίωση”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Γιασικεβίτσιους: “Δεν με νοιάζει αν έχω συμβόλαιο ή όχι, θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα”

Πιστόριους: Δεκτό το αίτημα αποφυλάκισής του, εκτός φυλακής από τον Ιανουάριο του 2024

Ο Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε τι θέλει να πετύχει πριν κλείσει την καριέρα του