offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός κρατάει Γουόκαπ για άλλα τέσσερα χρόνια

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός κρατάει ένα ένα τα κομμάτια του βασικού του κορμού, αφού μετά τον Βεζένκοβ και τον ΜακΚίσικ ανανέωσε και το συμβόλαιο του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος παραμένει κάτοικος ΣΕΦ μέχρι το 2027.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει. Μετά τις νέες συμφωνίες που προσέφερε σε Σάσα ΒεζένκοβΜουσταφά Φαλ και Σακίλ ΜακΚίσικ, σειρά πήρε ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος θα φοράει τα ερυθρόλευκα για άλλα τέσσερα χρόνια, δηλαδή μέχρι το τέλος της σεζόν 2026-27.

Πρόκειται για μία άκομα εξαιρετικά σημαντική κίνηση, με τον Ολυμπιακό να δείχνει ότι πλέον ακολουθεί διαφορετική φιλοσοφία και ότι θέλει να χτίσει ένα σοβαρό οικοδόμημα για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Να σημειώσουμε δε ότι το αρχικό συμβόλαιο του Αμερικανού περιφερειακού θα έληγε την επόμενη σεζόν.

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Γουόκαπ μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το 2021 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, συναντήθηκε με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και επισημοποίησαν την παραμονή του στο Λιμάνι για ακόμα τέσσερα χρόνια”, ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το νέο deal με ένα ακόμα ευφάνταστο βίντεο, στο οποίο ο Γουόκαπ βρίσκεται σε μια παραλιακή ταβέρνα και προσπαθεί να προφέρει τη λέξη “χταπόδι” στα ελληνικά, αλλά δυσκολεύεται. Ο Αμερικανός γκραντ δεν απογοητεύεται όμως καθώς έχει μπροστά του όλον τον χρόνο για να μάθει να μιλάει τη γλώσσα πολύ πολύ καλύτερα.

Related posts

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Πανσερραϊκού – Εκτός Μπάμπα και Μεϊτέ

Βόλος: Ιβάν Κόστιτς, η πρώτη θερινή μεταγραφή των Θεσσαλών

Ο Ολυμπιακός από πρώτος έως τέταρτος, οι πιθανοί αντίπαλοι στα playoffs της EuroLeague