offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων (vids)

Κοινοποίηση

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εφήβων-νεανίδων για την περίοδο 2022-2023 πέρασε χτες 11/04 στην ιστορία αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις, μία πολύ γλυκιά γεύση για τη συνολική του εικόνα σε όλες τις αποστολές. Τα όσα ετοίμασε και παρουσίασε η Σαλαμίνα τίμησαν απόλυτα το άθλημα και τον θεσμό, έστειλαν βήματα μπροστά αυτές τις διοργανώσεις και κυρίως συμπλήρωσαν θαυμάσια τις προσπάθειες των αθλητών, που είναι πάντα οι βασικοί πρωταγωνιστές. Όλοι οι νικητές των ατομικών αγωνισμάτων λοιπόν, μίλησαν το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, μετά το τέλος των απονομών, στο μικρόφωνο  της  Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τις επιτυχίες τους. Ο Σωκράτης Γιαννούτσος και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου του Ολυμπιακού, που στην τελευταία τους χρονιά στην εφηβική κατηγορία πήραν τον τίτλο στο απλό εφήβων και νεανίδων αντίστοιχα, οι Αλεσσάντρο Φέλτσερ/Διονύσης Τιμαμόπουλος του ΑΣΕΑ Καβάλας, οι οποίοι αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στο διπλό εφήβων, οι Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη/Στέλλα Τζαρίδου (Ολυμπιακός/ΧΑΝ Θεσσαλονίκης) νικήτριες του διπλού νεανίδων και οι Αλέξανδρος Μαδέσης/Στέλλα Τζαρίδου (ΑΕΚ/ΧΑΝΘ), που πρώτευσαν στο διπλό μικτό. Τα παιδιά σχολίασαν ευμενώς το πρωτάθλημα και από οργανωτικής πλευράς.  

«Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Είχα χάσει σε τελικούς του απλού τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είχα να βγω πρώτος στο αγώνισμα σε πανελλήνιο επίπεδο από το 2019. Το ευχαριστήθηκα. Έδωσα πολλά και δύσκολα ματς, που πήγαν στον πόντο και νιώθω δικαιωμένος για τους κόπους μου. Ήταν ιδιαίτερη εμπειρία αυτή που ζήσαμε στη Σαλαμίνα, ήταν μία καταπληκτική διοργάνωση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό εφήβων Σωκράτης Γιαννούτσος και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το σχετικό βίντεο στο λινκ https://www.facebook.com/efoepa/videos/1215515775752899.

«Για μένα ήταν το καλύτερο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που έχω παίξει έως σήμερα.  Διότι έπαιξα και στο νησί μου, εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ μεγάλωσα και είχα υποστήριξη από την κερκίδα. Ένιωσα πολύ ωραία και οικεία, αυτό με βοήθησε πολύ στο παιχνίδι και θ’ αποτελεί πάντα μία ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου. Προέρχομαι από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών και ήμουν πολύ κουρασμένη και σωματικά και εγκεφαλικά», τόνισε μετά τον 3ο της πανελλήνιο τίτλο στο απλό νεανίδων η Μαλαματένια Παπαδημητρίου, της οποίας όλες οι δηλώσεις είναι στο λινκ https://www.facebook.com/efoepa/videos/1389713361861394

«Ήταν μία έκπληξη για μας το χρυσό μετάλλιο γιατί στην αρχή δεν παίξαμε καθόλου καλά κι επιπλέον δεν κάναμε προπόνηση μαζί φέτος. Ωστόσο μέτρησε η καλή μας χημεία. Συγκινήθηκα κιόλας γιατί αυτό ήταν το τελευταίο μου Πανελλήνιο εφήβων», ανέφερε για την κορυφαία διάκριση στο διπλό εφήβων ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ, ενώ ο συμπαίκτης του Διονύσης Τιμαμόπουλος με το αμυντικό στυλ παιχνιδιού υπογράμμισε: «Στο διπλό συνεργαζόμαστε τρίτη χρονιά με τον Αλεσσάντρο. Για να είναι αποδοτικό το παιχνίδι ενός επιθετικού μ’ έναν αμυντικό θα έλεγα ότι το βασικό είναι να υπάρχει υπομονή κι από τους δύο». Τα όσο δήλωσαν οι νέοι πρωταθλητές Ελλάδας του διπλού βρίσκονται στο λινκ https://www.facebook.com/efoepa/videos/1088609568561747.

«Βασικά δεν προπονηθήκαμε καθόλου μαζί, ήταν η πρώτη φορά που κάναμε δίδυμο και δεν περίμενα να συνεργαστούμε τόσο καλά. Μιλούσαμε συνεχώς όμως και ενθαρρύναμε η μία την άλλη, συνδυαστήκαμε καλά και τα καταφέραμε», επισήμανε η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη για την επιτυχία στο διπλό νεανίδων και η συμπαίκτριά της Στέλλα Τζαρίδου, που είχε χάσει με τις ίδιες αντιπάλους τους δύο αμέσως προηγούμενους τελικούς (Χρυσή Φωτιάδου/Δέσποινα Άμπα), σχολίασε από την πλευρά της. «Τα προηγούμενα δύο χρόνια με τη Λεμονιά Γκαϊντατζή είχαμε ηττηθεί στον τελικό και γι’ αυτό είναι μεγάλη η χαρά μου για το φετινό χρυσό.  Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δυσκολευτούμε πιο πολύ, αλλά πιάσαμε κι εμείς καλή απόδοση». Οι δηλώσεις στη WEB TV της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. από τις πρωταθλήτριες Ελλάδας του διπλού νεανίδων είναι στο λινκ https://www.facebook.com/efoepa/videos/600571628763793

«Κόντρα στο συγκεκριμένο μικτό (σ.σ. Γιαννούτσος/Παπαδημητρίου) είχαμε αγωνιστεί και στον τελικό του περσινού Πανελληνίου πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών κι ενώ κερδίζαμε 2-0 σετ δυστυχώς χάσαμε. Από 2-0 ισοφαριστήκαμε και τώρα, παρόλα αυτά φέτος καταφέραμε ν’ αναδειχτούμε εμείς νικητές», τόνισε η Στέλλα Τζαρίδου, που έκανε δηλώσεις και για τον τίτλο στο διπλό μικτό. Ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μαδέσης αφού εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του για το χρυσό μετάλλιο στη δεύτερη μόλις χρονιά επιστροφής του αγωνίσματος στο πρόγραμμα της διοργάνωσης, επισήμανε: «Ο τελικός είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Εμείς προηγηθήκαμε 2-0 σετ, οι αντίπαλοι ισοφάρισαν και είχαν εκείνοι το προβάδισμα στο κόντρα σετ. Παρόλα αυτά με καλή ψυχολογία πήγαμε πόντο-πόντο και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Οι αγώνες οργανώθηκαν πολύ σωστά και είδαμε πράγματα, που δεν είχαμε δει σε άλλα Πανελλήνια πρωταθλήματα». Οι δηλώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας του διπλού μικτού εφήβων-νεανίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΕΦΟΕπΑ είναι στο λινκ Στο κλείσιμο της λαμπερής διοργάνωσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος στη Σαλαμίνα, μίλησαν και ο Αλέξανδρος Μαδέσης με τη Στέλλα Τζαρίδου, που πήραν την… | By Hellenic Table Tennis Federation GRE Ομοσπονδία table tennis | Facebook.

Related posts

Τρίτος ο Αλεξούδης στην κατηγορία Under 13 του βουλγαρικού WTT Youth Contender

Ιστορικός τερματισμός για τη Ducati στο Γερμανικό Moto GP

Ολυμπιακός: Ο Σακίλ ΜακΚίσικ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025