offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θοράρινσον: «Σπουδαία νίκη, θα γίνουμε πιο δυνατοί»

Κοινοποίηση

Ο Θοράρινσον σημείωσε κόντρα στον Αρη το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ και έδωσε το «σύνθημα» για την επόμενη ημέρα.

Εκ των σκόρερ του ΟΦΗ στο χθεσινό (20/8) 3-2 επί του Αρη ήταν ο Θοράρινσον που μάλιστα σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ελληνικής ομάδας. Μετά το ματς ο Ισλανδός μπακ έδειξε αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν των Κρητικών. «Ηταν μια σπουδαία νίκη. Παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα και επιτέλους πέτυχα το πρώτο μου γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα, όμως οι τρεις βαθμοί είναι οι σημαντικότεροι», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε, «Δουλέψαμε πολύ καλά στην προετοιμασία, ολοκληρώσαμε την προηγούμενη χρονιά πολύ καλά ωστόσο ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Χτίζουμε βήμα – βήμα. Εχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά αυτήν την χρονιά».

Οσο για τον στόχο της ομάδας ανέφερε πως «έχουμε πολύ καλή ομάδα, τώρα δίνουμε μόνο κλισέ απαντήσεις. Θέλουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι όμως είμαστε δυνατοί και θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο για να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Related posts

Κύπελλο Ελλάδας: Οριστικό “όχι” Μπέου, δεν θα γίνει στον Βόλο ο τελικός

Σε πέντε περιοχές το Σαββατοκύριακο το Περιφερειακό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα φιλικά Παναθηναϊκού, Άρη και το GP της Μεγάλης Βρετανίας