offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αγώνας δρόμου για Χάμες, τρέχει να προλάβει τον ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση

Η χθεσινή ημέρα (3/4) ήταν επικεντρωμένη στον Μίτσελ και στο τέλος του από τον Ολυμπιακό, με τον Ζοσέ Ανιγκό να αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και… βλέπουμε.

Από ‘κει και πέρα βέβαια, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι, με τον Χάμες Ροντρίγκες να κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τη μάχη με τον Δικέφαλο για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (5/4, 21:00, COSMOTE Sport 1 και Live στο SPORT24).

Σήμερα (4/4) θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο τεστ ετοιμότητας του Κολομβιανού και το να βρίσκεται στην αποστολή, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού την Δευτέρα έδειξε να είναι καλύτερα.

Ο ίδιος θέλει όσο τίποτα να δώσει το παρών και να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη, προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κόλπο του τίτλου μετά την γκέλα με τον Άρη.

Θυμίζουμε ότι στον αντίστοιχο αγώνα της κανονικής περιόδου, όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό, ο Χάμες ήταν ο καλύτερος παίκτης των Πειραιωτών και μάλιστα είχε ισοφαρίσει με κεφαλιά.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Formula 1: O Αλόνσο θέλει να μείνει στην F1 και μετά το 2024

Οι καλύτεροι των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων συναντιούνται στον τελικό της Καβάλας

Τρεις στο γκραν πρι σπάθης της Τύνιδας, οκτώ στο παγκόσμιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως του Παρισιού