offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χριστοδουλόπουλος: “Θέλουμε να δίνουμε χαρά στην πόλη και τον κόσμο του Άρη”

Κοινοποίηση

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό δήλωσε ότι ο Άρης βοηθήθηκε από τις δύο αλλαγές, ενώ τόνισε ότι ο στόχος της ομάδας είναι να δίνει χαρά στην πόλη και στους φίλους των κίτρινων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χριστοδουλόπουλος στην COSMOTE TV: Για το ματς: “Νομίζω ότι μετά τα δύο γκολ του Ολυμπιακού ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Βοήθησαν οι αλλαγές. Οι δύο εξτρέμ βάλαν τα γκολ και ισοφαρίσαμε. Κάναμε ένα μίνι ροτέισον, δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Ακολουθούν δύο σημαντικά ματς. Νομίζω ότι ήταν καλό αποτέλεσμα”.

Για τον ρόλο του στον άξονα και αν έχει έναν αντίστοιχο ρόλο με του Φορτούν: “Δεν είμαι ο αντι – Φορτούνης είμαι ο Λάζαρος. Σε αυτή τη θέση παίζω τα τελευταία χρόνια, πέρυσι έβαλα 15 γκολ. Τώρα που μεγάλωσα νομίζω αυτή είναι η θέση μου και αυτό που μπορώ να κάνω είναι τα ίδια με αυτά που έκανα τόσα χρόνια”.

Για το αν βοηθάει την ομάδα η ισοπαλία ενόψει συνέχειας: “Σίγουρα. Αυτό που έχω πει και το πιστεύω πάντα είναι ότι δεν έχει να κάνει με την ψυχολογία ως προς τον Άρη. Έκανα τα πάντα για να έρθω. Θέλω πολύ να μείνω. Είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη δυναμική. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε χαρά στην πόλη και τον κόσμο του Άρη”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ο Παναθηναϊκός έδεσε την Αλεξανδρή μέχρι το 2025

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-0 με την Φενέρμπαχτσε, η Μπαρτσελόνα περιμένει την Ζάλγκιρις

ΑΕΚ: Ούτε ένα κάθισμα κενό, sold out η φιέστα τίτλου της Ένωσης με τον Βόλο