offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίτσελ: “Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα θα έκανα διαφορετικές αλλαγές, θα μείνει για ένα διάστημα εκτός ο Κανός”

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Άρη με τον Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου να τονίζει πως αν ήξερε το αποτέλεσμα θα έκανε διαφορετικές αλλαγές. Τι είπε για τους τραυματίες.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:
Εάν γινόταν πάλι το ματς θα ακολουθούσατε την ίδια τακτική και αλλαγές; Θεωρείτε πως δεν ήσασταν σε καλή βραδιά και εσείς ο ίδιος;

“Αρχικά να πω ότι είναι μία άσχημη βραδιά για την ομάδα μας, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε όμως όλοι μας λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ για την ισοφάριση. Σίγουρα γνωρίζοντας το αποτέλεσμα και αν μπορούσα να παίξω το ματς από την αρχή θα έκανα διαφορετικές κινήσεις.

Όταν όμως έγινε η αναγκαστική αλλαγή του Χουάνγκ γιατί είχε ενοχλήσεις, δεν περίμενα με τίποτα το πρώτο γκολ. Ξέρουμε όταν υπάρχει ένα άσχημο αποτέλεσμα και ψάχνουμε τον υπεύθυνο, πάντα είναι ο προπονητής. Για τα πρώτα 70 λεπτά του αγώνα δεν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος, αλλά για τα τελευταία 20 είμαι”.

Ο Ολυμπιακός έχασε μία μεγάλη βαθμολογική ευκαιρία, ποια είναι η ψυχολογία σας και των παικτών σας και αν μπορείτε να μας ενημερώσετε αναφορικά με τους τραυματισμούς των Μπα, Κανός.

“Ο Κανός θα μείνει ένα διάστημα εκτός γιατί έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, ο Μπα έχει ενοχλήσεις και ελπίζουμε να είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα. Σίγουρα δε θέλουμε αυτοί οι τραυματισμοί να είναι πιο σοβαροί.

Ο Χουάνγκ ένιωσε ενοχλήσεις, ο ίδιος είπε ότι μπορούσε να συνεχίσει 20 λεπτά αλλά αποφασίσαμε να τον βγάλουμε γιατί ήταν και από μία πτήση 30 ωρών από την Εθνική και δε θέλαμε να τον επιβαρύνουμε περισσότερο. Είμαστε απογοητευμένοι, μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει απογοήτευση γιατί περιμέναμε να έρθουμε πιο κοντά στην κορυφή και τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα σβήνουν όσα κάναμε στα υπόλοιπα 70″.

Η μη χρησιμοποίηση του Ελ Αραμπί ήταν θέμα τακτικής ή ετοιμότητας του παίκτη;

“Δεν υπήρχε κάποιος λόγος, σκεφτήκαμε πως αφού κερδίζαμε και ο Άρης είχε πολλούς παίκτες μπροστά στην επίθεσή του θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Μασούρα στη δική μας επίθεση, όμως ο Άρης μας αιφνιδίασε με το πρώτο γκολ που σημείωσε”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα άκρως ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της FIFPRO

Ο Βόλος θα πορευτεί με τον Μπράτσο και τη νέα σεζόν

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ο Αζέρος Αγκάγεφ σφυρίζει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ