offside24.gr
Image default
EUROLEAGUEΔΙΕΘΝΗΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-0 με την Φενέρμπαχτσε, η Μπαρτσελόνα περιμένει την Ζάλγκιρις

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 της σειράς, ψάχνοντας για το 2-0, που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four. Λίγο νωρίτερα, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ζάλγκιρις (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο δικό τους Game 2.

Ο Ολυμπιακός έχει μία αποστολή (και) σήμερα (28/4), υποδεχόμενος την Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 της σειράς.

Έχοντας προβάδισμα με 1-0 χάρη στην νίκη τους στο Game 1, οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν το 2-0 για να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four του Κάουνας (η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες), σε ένα κατάμεστο – για ακόμα μία φορά – ΣΕΦ.

Το καλό νέο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Ιτούδης από πλευράς Φενέρ δεν θα έχει τους τραυματίες Ντέβιν Μπούκερ και Νεμάνια Μπιέλιτσα, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Σκότι Γουίλμπεκιν.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ζάλγκιρις (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο δικό τους Game 2. Οι Καταλανοί έχουν το πάνω χέρι μετά την νίκη τους στο Game 1 στην Βαρκελώνη και παραμένουν το απόλυτο φαβορί.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Μίλαν – Ίντερ: Πού θα δείτε τον αποψινό ημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για το Champions League

Τουρκία – Ελλάδα 61-87: Ασύλληπτη εμφάνιση και εμφατική πρόκριση στα ημιτελικά του EuroBasket U20

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου 2024