offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αραούχο: “Αισθάνομαι τυχερός για το γκολ που έβαλα, υπέροχη ασίστ του Μάνταλου”

Κοινοποίηση

Ο Σέρχιο Αραούχο σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τόνισε ότι ήταν τυχερός για το γκολ που πέτυχε, το οποίο ήταν αρκετά σημαντικό, ενώ ευχαρίστησε τον Πέτρο Μάνταλο για την υπέροχη ασίστ που του έβγαλε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο στη NOVA: Για το ματς: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Βρισκόμαστε στην κορυφή, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Γυρνάμε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστούμε και επικεντρωνόμαστε στο ματς της Τετάρτης. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που βοήθησα την ομάδα μου”.

Για το γκολ που πέτυχε: “Αισθάνομαι τυχερός. Το έχω πει και στο παρελθόν έχω σκοράρει σε σημαντικά παιχνίδια της προηγούμενες χρονιές. Το έκανα και σήμερα από την υπέροχη ασίστ που μου έδωσε ο φίλος μου ο Πέτρος”.

Για τη συνεργασία που είχε με τον Μάνταλο και αν συνεργάστηκαν με κλειστά μάτια: “Νομίζω ότι ήταν εύκολο να συνεργαστούμε. Το έχουμε κάνει και σε προηγούμενα παιχνίδια, σήμερα έγινε. Θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτή την πάσα.

Είναι αλήθεια ότι σε προηγούμενες αγώνες προσπαθώ να σκοράρω. Τις περισσότερες φορές δεν μου κάνει το χατίρι, αλλά είναι διαφορετικός ο ρόλος μου. Ευχαριστώ τον προπονητή που μου ζητάει κάποια πράγματα και τα κάνω”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Παναθηναϊκός: Sold out μέσα σε 15 λεπτά το τεράστιο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο

Αλμέιδα: “Αν θέλει ο Θεός, να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα που παίζει το μεγαλύτερο ποδόσφαιρο”

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς διατηρεί το σκληρό προφίλ στον άξονα και την τριάδα των Ρουμπέν, Κουρμπέλη, Τσέριν