offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος: “Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο”

Κοινοποίηση

Ιστορική ημέρα ήταν η Πέμπτη (06/04) για τον Παναθηναϊκό, καθώς άρχισε η διαδικασία καθαρισμού και οι πρώτες χωματουργικές εργασίες στο χώρο που θα χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό.

Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών στο χώρο που θα γίνει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν κι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος. Μάλιστα, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως το γήπεδο θα είναι το πιο σύγχρονο, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το αν η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο.

“Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο. Η ανάπλαση του Βοτανικού γενικά. Και θα δώσει ένα σημείο αναφοράς στην πρωτεύουσα. Για τον Παναθηναϊκό είναι πιο σημαντικό γιατί θα αποκτήσει ένα πάρα πολύ σύγχρονο γήπεδο, το πιο ωραίο στην Ελλάδα. Φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και το ξενοδοχείο, οπότε θα είμαστε η ομάδα με το καλύτερο γήπεδο και τις καλύτερες υποδομές.

Βέβαια, υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν θέλει να την αντιμετωπίσει”, σχολίασε αρχικά.

Για το αν η δημιουργία ενός νέου γηπέδου μπορεί να αλλάξει το γενικότερο κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν δεν αποφασίσουν οι πολιτικοί να τους εφαρμόζουν αντί να τους αγνοούν, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα”.

Για το γεγονός ότι είναι απογοητευμένος από την κατάσταση: “Βλέπετε κάποιον λόγο για να μην είμαι; Εσείς βλέπετε συνθήκες που θα μου επέτρεπαν να μην είμαι απογοητευμένος;”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ο Καντέ υπέγραψε με την Αλ Ιτιχάντ την Τρίτη σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Εξαιρετική εμφάνιση και 6η θέση από την Εθνική ομάδα σπάθης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σιντ-Νίκλαας

Stoiximan Super League: Ο elite Κουλμπάκοφ στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο Πορτογάλος Βερίσιμο στο Ολυμπιακός – Άρης και Έλληνας διαιτητής στη Λεωφόρο