offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

 Με 4μελή αποστολή η Ελλάδα στο WTT Feeder του Μάντσεστερ

Κοινοποίηση

Στο Μάντσεστερ θα συνεχιστούν οι ελληνικές συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Εκεί θα γίνει το WTT Feeder της Αγγλίας από την Πέμπτη 1 έως την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και θα πάρουν μέρος τέσσερα μέλη των εθνικών μας ομάδων. Ο Παναγιώτης Γκιώνης, η Ελισάβετ Τέρπου, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και η Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα θα κάνουν νέα δυνατά αγωνιστικά τεστ στο απλό και θα επιδιώξουν νέους βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη. Οι τρεις αθλήτριες μεταβαίνουν αύριο 31/01 στην αγγλική πόλη, καθώς αρχίζουν την προσπάθειά τους από το ταμπλό των προκριματικών την Πέμπτη. Ο Γκιώνης, που θ’ αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό, θα πάει στο Μάντσεστερ μεθαύριο 01/02 από την Πολωνία, όπου δίνει την Τετάρτη με την Μπογκόρια Γκρότζισκ τον πρώτο προημιτελικό του Europe Cup με αντίπαλο την Γκβιάζντα Μπιντγκόζ από την ίδια χώρα. Υπεύθυνος προπονητής στο αγγλικό Feeder θα είναι ο ομοσπονδιακός των ανδρών Κώστας Βατσακλής, ο οποίος επίσης μεθαύριο Πέμπτη θ’ αναχωρήσει από την Αθήνα.

Το Μάντσεστερ μπήκε φέτος πρώτη φορά στη σειρά αυτή της βαθμίδας των τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Θα φιλοξενήσει τους αγώνες στο National Cycling Centre και θα συγκεντρώσει σχεδόν 100 αθλητές κι αθλήτριες, που επιζητούν δυνατά ματς κάτι λιγότερο από έξι μήνες μακριά πια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πρόγραμμα έχει και τα αγωνίσματα του διπλού, αλλά εκεί δεν θα υπάρχει ελληνική παρουσία. Οι κληρώσεις γίνονται αύριο. Competition manager των αγώνων όρισε η World Table Tennis τον Δημοσθένη Μεσσήνη.

Στο μέτωπο των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων ομάδων ο Γκιώνης είναι ο μοναδικός Έλληνας, που συνεχίζει με ξένο σωματείο. Μετά τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπογκόρια απέκτησε άλλη μια φορά το δικαίωμα να πάει στα προημιτελικά του Europe Cup. Επόμενος αντίπαλός της είναι αύριο Τετάρτη η επίσης πολωνική Γκβιάζντα Μπιντγκόζ. Ο πρώτος αγώνας είναι εκτός έδρας για την Μπογκόρια, αρχίζει στις 6μμ Ελλάδας και μεταδίδεται ζωντανά από την πλατφόρμα της ETTU TV στο λινκ Polski Cukier Gwiazda Bydgoszcz – KS Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki. Ο καθοριστικός δεύτερος προημιτελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

https://www.ettu.tv/en-int/livestream/polski-cukier-gwiazda-bydgoszcz-ks-dartom-bogoria-grodzisk-mazowiecki/1704106

Related posts

Η Βαλένθια παίρνει τον Οτζελέγε από τη Βίρτους

Η εξομολόγηση της Φουέντες μετά τη συγκλονιστική διάσωση της Άλβαρεζ: «Δεν είμαστε Μπάρμπι, αλλά υπερήρωες»

ΠΑΟΚ: Ξανά ατομικό ο Ίνγκασον, τρέχει να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ