offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ξανά ατομικό ο Ίνγκασον, τρέχει να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ

Κοινοποίηση

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνεχίζει την προσπάθεια του, να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να προλάβει το ντέρμπι  με την ΑΕΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στον ΠΑΟΚ οι προπονήσεις συνεχίζονται με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην ουσία να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του για το αυριανό φιλικό με την Φαρούλ Κονστάντζα.

Απέναντι στους συμπατριώτες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει όσους δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, αλλά, όπως όλα δείχνουν, όχι την κατάσταση του Ίνγκι Ίνγκασον. Και αυτό διότι ο Ισλανδός μαζί με τους Νάσμπεργκ και Λύρατζη έκαναν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

«Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα, κεκλεισμένων των θυρών το απόγευμα του Σαββάτου (25.03) στις 18:00 την Φαρούλ Κονστάντζα για έναν δυνατό προπονητικό φιλικό. Η προπόνηση της Παρασκευής (24.03) στην Νέα Μεσημβρία ήταν μία τακτική προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση.

Το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους παίκτες όλα όσα θέλει να βγάλουν στο γήπεδο κόντρα στη ρουμάνικη ομάδα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και ιδέες ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (24.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, μερικές παρτίδες rondo, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε είχαμε οικογενειακό διπλό.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον , Λευτέρης Λύρατζης και Ίβαν Νάσμπεργκ συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο» αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ο Ινφαντίνο έστειλε επιστολή στον Μπαλτάκο και συνεχάρη την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα

Συνελήφθη στο Κολωνάκι ποδοσφαιριστής της Super League για ασέλγεια, είχε πάνω του ναρκωτικά

ΠΑΟΚ: Οι επιστροφές που περιμένει ο Λουτσέσκου και οι περιπτώσεις Ίνγκασον και Ολιβέιρα