offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός

Κοινοποίηση

Η ”Ασπρόμαυρη” ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας πως από το πρωί της Παρασκευής (24/11) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα (25/11, 19:30 ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για την 12η αγωνιστική της Super League και ο ”δικέφαλος” με σχετική ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι αύριο (24/11) στις 9:00 θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον αγώνα απέναντι στην ομάδα των Σερρών.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή (24.11) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί το Σάββατο (25.11, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Παρασκευή 24.11 : 09.00-17.00

Σάββατο 25.11 : 09.00-19.45

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη της ταυτότητας ή οποιουδήποτε επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης & η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ.

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011), με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης/πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης)».

Related posts

Indian Wells: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

Τσιτσιπάς – Γκασκέ 1-2: Με το αριστερό στην περίοδο του γρασιδιού ο Στέφανος, πρόωρο αντίο στο Stuttgart Open

Διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησής του ο Τσάβι