offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Συναγερμός» στη γερμανική αστυνομία: Που και πότε θα βρεθούν μαζί οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ θα βρεθούν την ίδια μέρα στην ίδια χώρα για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντίστοιχα, με την αστυνομία της Γερμανίας να έχει τεθεί σε «συναγερμό».

Την επόμενη Πέμπτη (30/11), οι ελληνικές ομάδες θα ριχτούν στη μάχη για ακόμη έναν ευρωπαϊκό «τελικό». Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Μπράιτον, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη Βιγιαρεάλ, ενώ Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν εκτός έδρας στη Γερμανία.

Αρχικά, στις 19:45 η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Φράιμπουργκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, σε ένα σημαντικό βαθμολογικά ματς. 

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου με τέσσερις πόντους, είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της συγκεκριμένης θέσης που εξασφαλίζει την είσοδο στο Conference League, ενώ παράλληλα θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την άλλη, στις 22:00 ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον δικό του… τελικό πρωτιάς στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ. 

Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει γνωρίσει μέχρι στιγμής την ήττα στον όμιλο (3 νίκες, 1 ισοπαλία), βρίσκεται στην κορυφή με 10 πόντους και πλέον ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει «αγκαλιά» με την απευθείας πρόκριση στους «16» του Conference League.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως οι οπαδοί και των δύο ελληνικών ομάδων αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στη Γερμανία, με αποτέλεσμα η γερμανική αστυνομία να έχει τεθεί σε «συναγερμό».

Συγκεκριμένα, περίπου 270 χλμ. χωρίζουν τις δύο πόλεις που θα γεμίσουν από χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, δεδομένου και του έντονου ελληνικού στοιχείου που υπάρχει στη Γερμανία.

Related posts

Mε Χάαλαντ, Ντε Μπρόινε και Kέιν οι υποψηφιότητες για τον MVP της Premier League

Ο Ολυμπιακός σε τουρνουά με Ζάλγκιρις, Μακάμπι και Ερυθρό Αστέρα στην Κύπρο

Κηφισιά μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Αλμπέρτο Μποτία