offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Αράο στο στόχαστρο της Σάντος»

Κοινοποίηση

Η Σάντος φέρεται να παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού με ορίζοντα το καλοκαίρι, αλλά ο Αράο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Δεν είναι μόνο ο Μπερνάρ ο οποίος έχει πέραση στη βραζιλιάνικη αγορά… Το ίδιο ισχύει για τον συμπατριώτη του στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι εξίσου φημισμένος από την άκρως επιτυχημένη παρουσία του στη Φλαμένγκο, τον Γουίλιαν Αράο.

Σύμφωνα με tweet λογαριασμού που ασχολείται με θεματολογία (!) της Φλαμένγκο, η Σάντος παρακολουθεί τον αμυντικό χαφ του Τριφυλλιού και θα ήθελε να τον προσθέσει στο δυναμικό της με ορίζοντα το καλοκαίρι.

Πρόκειται για μία πληροφορία φιλολογικού χαρακτήρα, που δεν σημαίνει κάτι περισσότερο. Ούτε είναι παράλογο να έχει ο Αράο θαυμαστές στην πατρίδα του, αφού όταν έπαιζε στη Φλαμένγκο ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους.

Επιπλέον, είναι αμφίβολο κατά πόσον ο Παναθηναϊκός θα συζητήσει την πώληση του βασικού «εξαριού» του, όπως έχει καθιερωθεί ο Αράο. Το Τριφύλλι επένδυσε αρκετά χρήματα το προηγούμενο καλοκαίρι για να τον φέρει στο Κορωπί και δεν θα τον αφήσει να φύγει εύκολα.

Ο ίδιος ο Αράο περνάει καλά στην Αθήνα και έχει προσαρμοστεί. Μετά από ένα χρόνο στην Κωνσταντινούπολη, δεν ήταν δύσκολο να συνηθίσει σε μία άλλη μεγαλούπολη, με παρόμοιο τρόπο ζωής.

Από την άλλη, είναι αμφίβολο εάν η Σάντος έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει ένα υψηλό αντίτιμο για τον Αράο. Οι βραζιλιάνικες ομάδες σπάνια αγοράζουν παίκτες και προτιμούν τις πωλήσεις, με ελάχιστες εξαιρέσεις τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, ο Γιοβάνοβιτς έχει σχηματίσει ένα ρόστερ με μακροχρόνιο σχεδιασμό και όχι για να το αλλάζει εκ βάθρων κάθε χρόνο. Ο Αράο είναι μέρος του πλάνου του Σέρβου προπονητή και θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Related posts

Μουρίνιο για την επιστροφή των 15 βαθμών στη Γιουβέντους: “Τους έδωσαν πίσω τους βαθμούς τρεις μήνες πριν”

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν στις 15:00 τα εισιτήρια με Ολυμπιακό στη Λεωφόρο

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης που επέστρεψε στην Εθνική και πηγαίνει με φόρα στα playoffs