offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Επιστρέφει φορτσάτος ο Χουάνγκ, η ειδική αναφορά του Κλίνσμαν και η διαχείριση από πλευράς Μίτσελ

Κοινοποίηση

Από τον περασμένο Μάιο έως σήμερα ο Ίνμπομ Χουάνγκ έχει αγωνιστεί σε 53 αγώνες, με τον Ολυμπιακό (31), την Σεούλ (10) και την εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας (12).

Μάλιστα, ο Ασιάτης κεντρικός χαφ παίζει ασταμάτητα την τελευταία διετία, αφού βρισκόταν στη Ρουμπίν Καζάν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022 και μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία επέστρεψε στην πατρίδα του φορώντας την φανέλα της Σεούλ. Δεν σταμάτησε να αγωνίζεται, αφού ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και οι υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Το κοντέρ του Χουάνγκ έχει “γράψει” πολλά χιλιόμετρα τις τελευταίες σεζόν, παίζοντας ειδικά σε μία θέση που απαιτεί αρκετά τρεξίματα, αλλά έχει φροντίσει να διαχειριστεί σωστά το σώμα του και με την καλή του απόδοση έχει εκτοξεύσει τις “μετοχές” του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο αγγλικών και γερμανικών ομάδων και οι υψηλές πτήσεις του με την εθνική του ομάδα προσελκύουν ολοένα και περισσότερους συλλόγους.

Ο Ίνμπομ σκόραρε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της Νότιας Κορέας με την Ουρουγουάη (1-2) με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από ασίστ του Λι Κι-Γε (51΄) και, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πατρίδας του ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση ποδοσφαιριστής της ομάδας του.

Ο κεντρικός χαφ του Ολυμπιακού τα είχε πάει περίφημα και λίγες ημέρες νωρίτερα στην ισοπαλία 2-2 με την Κολομβία και είναι ηλίου φαεινότερο ότι επιστρέφει φορτσάτος στην Ελλάδα ενόψει των κρίσιμων αγώνων με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Το γεγονός ότι ο Χουάνγκ ξεχώρισε στο φιλικό ματς εναντίον της Ουρουγουάης έχοντας απέναντι του στη μεσαία γραμμή παίκτες της αξίας του Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης, του Βεσίνο της Λάτσιο και του Ουγκάρτε της Σπόρτινγκ Λισαβόνας δείχνει αρκετά πράγματα για την αξία του και τι μπορεί να πετύχει τώρα αλλά και στο μέλλον.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Νότιας Κορέας, Γιούργκεν Κλίνσμαν έκανε ειδική αναφορά στην απόδοση του Ίνμπομ μετά τον αγώνα. “Ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι, που βρίσκει λύσεις με απλό και άμεσο τρόπο είναι απολύτως εξαιρετικός”, δήλωσε ο Γερμανός προπονητής και πρόσθεσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω στην ομάδα. Θέλω οι παίκτες να παίζουν με μεγάλη ένταση και υψηλό ρυθμό απέναντι σε δυνατές ομάδες και ο Χουάνγκ είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το στιλ παιχνιδιού”.

Ο διεθνής κεντρικός χαφ αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού την Πέμπτη (30/3) και θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη την Κυριακή (2/4, 21:00 COSMOTE SPORT 1HD, LIVE από το SPORT24) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Ισπανός ποντάρει πολλά στον Ασιάτη ποδοσφαιριστή για τις εννέα αγωνιστικές των play-offs του πρωταθλήματος στην προσπάθεια της πειραϊκής ομάδας να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου και τον θέλει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Χουάνγκ όμως θα χρειαστεί την κατάλληλη διαχείριση από πλευράς Μίτσελ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αγωνίστηκε 180 λεπτά στα δύο φιλικά παιχνίδια της Νότιας Κορέας με την Κολομβία και την Ουρουγουάη μέσα σε διάστημα πέντε ημερών.

Επιπλέον πραγματοποίησε μακρινό ταξίδι, που σημαίνει ότι είναι αρκετά επιβαρυμένος και όλα αυτά, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τρία δύσκολα ματς μέσα σε μία εβδομάδα με αντιπάλους τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο Ισπανός δεν έχει πολλά περιθώρια ελιγμών, καθώς ο Εμβιλά είναι εκτός αγώνων πάνω από ένα μήνα λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο και θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Πέμπτη (30/3) και ο Σαμασέκου είναι και αυτός επιβαρυμένος αφού είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Μάλι για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Υπάρχει πάντως η λύση του Κασάμι, ο οποίος σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος εναντίον του Βόλου.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Κύκλωμα διαφθοράς με στόχο την αλλοίωση του πρωταθλήματος, Μπαλτάκος και Μπένετ θα δώσουν εξηγήσεις στις εισαγγελικές αρχές”

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η εικόνα του Γεώργιος Καραϊσκάκης έπειτα από την εισβολή οπαδών

ΟΦΗ: Αλλαγή σελίδας για τον Τσιλιανίδη το καλοκαίρι