offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει το “σερί” η Ουρουγουάη | Νίκες για Κολομβία και Ισημερινό

Κοινοποίηση

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, η Ουρουγουάη επικράτησε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ με νίκες συνέχισαν Κολομβία και Ισημερινός.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Ουρουγουάη, επικρατώντας με 3-0 της Βολιβίας στο Μοντεβιδέο. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Αργεντινής. Πρωταγωνιστής για τη “σελέστε” ήταν ο Ντάγουιν Νούνιες, που σκόραρε δύο τέρματα (15′, 71′), ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Βιγιαμίλ στο 39′.

Η Κολομβία, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπορέ (11′), έφυγε νικήτρια από την Ασουνσιόν κόντρα στην Παραγουάη, “σκαρφαλώνοντας” στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Νίκη με το ίδιο σκορ και για τον Ισημερινό, με το τέρμα του Μένα στο 21′ να κρίνει την αναμέτρηση με τη Χιλή στο Κίτο. Τέλος, ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας του Περού με τη Βενεζουέλα στη Λίμα, με τους γηπεδούχους να “ανοίγουν” το σκορ με τον Γιοτούν στο 17 και τον Σαβαρίνο να ισοφαρίζει στο 54′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών:

Βραζιλία – Αργεντινή 0-1
Ουρουγουάη – Βολιβία 3-0
Παραγουάη – Κολομβία 0-1
Ισημερινός – Χιλή 1-0
Περού – Βενεζουέλα 1-1

Related posts

Θετική αρχή στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ για την Μπογκόρια του Γκιώνη –Πρόκριση στην 3η φάση του Europe Cup για την Εσκάλα του Χατζηλυγερούδη

MundoBasket 2023, Ιαπωνία: Εκτός ο Χατσιμούρα, τεράστιο πλήγμα για τους συνδιοργανωτές

Ρεάλ: Αμφίβολος ο Μόντριτς για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Σίτι