offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιφύλαξη στο πρώτο

Κοινοποίηση

Σλοβενία – Καζακστάν Προγνωστικά

Η πιο ενδιαφέρουσα σημερινή αναμέτρηση, αφού πρόκειται ουσιαστικά για τελικό πρόκρισης. Η Σλοβενία προκρίνεται αν δεν χάσει, το Καζακστάν τα καταφέρνει μόνο με νίκη. Σαφώς και η Σλοβενία είναι μεγάλο φαβορί, αλλά όχι σε βαθμό που δείχνει το σετ αποδόσεων. Απλά το Καζακστάν έχει και την καβάντζα των play off του Nations League, που δεν υπάρχει για τη Σλοβενία. Αλλά δεν έχει λογική να ποντάρεις σε ένα σημείο, τον άσο εν προκειμένω, όταν οι γηπεδούχοι προκρίνονται και με ισοπαλία!

Γενικώς περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο θα είναι αρκετά επιφυλακτικό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Οι Σλοβένοι θα είναι προσεκτικοί, μην δεχθούν κάποιο γκολ. Από τους Καζάκους περιμένω να είναι προσεκτικοί επίσης, ώστε να μείνουν στο παιχνίδι ως το τέλος και να χτυπήσουν όσο το δυνατόν αργότερα. Γι’ αυτό και θα επιλέξω το Χ ημίχρονο στο Σλοβενία-Καζακστάν, στο 2,35 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα. 

Related posts

Premier League: Με Τσέλσι – Λίβερπουλ η πρώτη αγωνιστική, αναλυτικά το πρόγραμμα

Formula 1: Poleman στο GP Αυστραλίας ο Φερστάπεν, τελευταίος εκκινεί ο Πέρεζ

Super League 2: Ακόμα ένα βήμα τίτλου για την Κηφισιά, άνετη νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας