offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Ping Pong)

Πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του βουλγαρικού Youth Contender για την Παπαδημητρίου

Κοινοποίηση

Την πρόκριση της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου στο κυρίως ταμπλό του απλού για αθλήτριες μέχρι 19 ετών έφερε το Σάββατο 20/05 η δεύτερη μέρα στους αγώνες των κοριτσιών στο World Table Tennis Youth Contender της Βουλγαρίας. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία πέρασε την προκριματική διαδικασία με τη 2η θέση από το 10ο γκρουπ. Είχε την ευκαιρία και για την πρωτιά, ωστόσο πέτυχε το ζητούμενο στην καθοριστική 3η αγωνιστική των ομίλων. Αύριο Κυριακή θα προσπαθήσει να προχωρήσει όσο γίνεται περισσότερο στο ταμπλό των «32» και στον 1ο γύρο κληρώθηκε με τη Γιου Γερίν από την Κορέα. Στην ίδια ηλικιακή κατηγορία η 16άχρονη Μαρία-Ιωάννα Κρεάνγκα αποκλείστηκε στα γκρουπ με 2 ήττες, όπως είχε συμβεί και χτες στην Under 17. Το γεγονός ότι έδωσε λίγα ματς είναι το μόνο αρνητικό, διότι κατά τα άλλα στην πρώτη της εμφάνιση σε διεθνείς αγώνες μόνο όφελος μπορεί να έχει για το μέλλον από την εμπειρία στο δυνατό όπεν του Παναγκιούριστε. Στην τεχνική καθοδήγηση των αθλητριών του Ολυμπιακού είναι ο αξεπέραστος πρωταθλητής μας Καλλίνικος Κρεάνγκα, που επίσης πρώτη φορά ανέλαβε αυτόν τον ρόλο στο εξωτερικό.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο κομμάτι του βουλγαρικού όπεν σημείωσε διάκριση ο αθλητής της Φιλίας Ορεστιάδας Κωνσταντίνος Αλεξούδης, που πήρε την 3η θέση στην Under 13.

Από την Παρασκευή 19/05 αγωνίζονται τα κορίτσια και στην κατηγορία Under 19 η Παπαδημητρίου πήρε μέρος στο 10ο γκρουπ. Στον πρώτο της αγώνα έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα κόντρα στη Ρουμάνα Μπιάνκα Μέι Ρόζου (επικεφαλής), αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Συγκεκριμένα προηγήθηκε με 2-0 σετ και στο τέλος λύγισε με 3-2 (11-7, 11-7, 7-11, 6-11, 3-11). Στην καθοριστική τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε της Σέρβας Έμα Πόποβιτς με 3-0 σετ (11-6, 11-5, 11-7) και πήρε ως 2η του γκρουπ την πρόκριση για τα νοκ άουτ.

Το ταμπλό είναι των «32» και διεξάγεται όλο την Κυριακή 21/05. Η έμπειρη αριστερόχειρας διεθνής αντιμετωπίζει τη Γιου Γερίν από την Κορέα, η οποία με 1 νίκη και 1 ήττα προκρίθηκε με τη 2η θέση από το 5ο γκρουπ. Η νικήτρια θα συναντήσει στη 16άδα τη Γιαπωνέζα Γιούνα Ότζιο, η οποία έχει bye.

Στην ίδια κατηγορία μέτρησε τις δυνάμεις της η Κρεάνγκα. Μετά τους αγώνες στην Under 17 δοκίμασε και στη μεγαλύτερη κατηγορία των νεανίδων και βρέθηκε στην 3η θέση του 6ου γκρουπ. Στην αρχή έχασε από τη Ρουμάνα Ιοάννα Σινγκεορζάν (νούμερο 6 των αγώνων) με 3-0 σετ (5-11, 6-11, 4-11) και στην τελευταία αγωνιστική με το ίδιο σκορ από τη Βελγίδα Τζούλι Φαν Χαουβάερτ (7-11, 6-11, 0-11). Αποκλείστηκε και από αυτό το ταμπλό, αλλά πήρε πολύτιμες παραστάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή της, κάτι που γνωρίζει καλά και ο πατέρας της Καλλίνικος, που ήταν συνεχώς στο πλευρό της.

Related posts

Αλαφούζος: “Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο”

Μπαρτσελόνα: Ο Σοφιάν Άμραμπατ πιέζει για να πάει στους “μπλαουγκράνα”

MLS: Μέσι και Γιακουμάκης αντίπαλοι για το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου