offside24.gr
Image default
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο goal/goal στα προκριματικά

Κοινοποίηση

Βόρεια Ιρλανδία – Δανία προγνωστικά

Οι Δανοί με τη νίκη τους, επί της Σλοβενίας εξασφάλισαν την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Σήμερα δεν έχουν το παραμικρό άγχος και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βόρεια Ιρλανδία θα παίξουν ελεύθερα και με στόχο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Φυσικά και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν καλύτερη ομάδα, αλλά δεν θα τους στηρίξω, γιατί σε αδιάφορα παιχνίδια δεν παίζω σημεία.

Μου κάνει κλικ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση είναι εξαιρετική (2,15) και οι Δανοί μετρούν τρία σερί goal/goal. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, ομολογουμένως δεν βρίσκουν εύκολα δίχτυα, αλλά σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες, μπορεί να τα καταφέρουν.

Σλοβενία – Καζακστάν προγνωστικά

Ματσάρα. Οι Σλοβένοι έμπλεξαν σε περιπέτειες μετά την ήττα τους στην Δανία.  Φυσικά και κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αλλά το Καζακστάν θα προσπαθήσει να φέρει μια καλή ζαριά και να ξεράνει τους Σλοβένους.

Οι γηπεδούχοι θα βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας, ακόμα και με ισοπαλία. Θα προσπαθήσουν φυσικά για τη νίκη, για να αποφύγουν τα καρδιοχτύπια στο φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι με νίκη θα πανηγυρίσουν αυτοί την πρόκριση, κάτι που κανείς δεν θα περίμενε στην αρχή των προκριματικών. Κέρδισαν τα έξι από τα εννέα παιχνίδια τους και σε αυτά έχουν πετύχει 15 γκολ. Μπορούν να σκοράρουν και στην Σλοβενία, για αυτό θα αγοράσω το goal/goal στο 2,15.

Related posts

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

Stoiximan Super League: Με Έλληνες διαιτητές η τελευταία αγωνιστική των playoffs, ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι της Τούμπας

Κριστιάν Γκολομέεβ: Πού θα δείτε τον τελικό της ελληνικής τορπίλης