offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUE 2ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά: Τα αποκαλυπτήρια του νέου χλοοτάπητα στο Ζηρίνειο

Κοινοποίηση

Η Κηφισιά προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν ένα χρόνο στο Ζηρίνειο, παρουσιάζοντας παράλληλα την εντυπωσιακή εικόνα του νέου χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε.

Περισσότερους από δώδεκα μήνες έμεινε μακριά από το Ζηρίνειο η Κηφισιά, δεδομένων των βελτιωτικών εργασιών που γίνονταν σε αυτό. Η αναμονή έλαβε τέλος την Πέμπτη 23 Μαρτίου για τον σύλλογο των Βορείων Προαστίων, ο οποίος προπονήθηκε ξανά στη φυσική του έδρα. Έτσι, δόθηκε κι η αφορμή για να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε στο Ζηρίνειο.

Κηφισιά: Τα αποκαλυπτήρια του νέου χλοοτάπητα στο Ζηρίνειο
KIFISIA FC

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, πραγματοποιήθηκε αγιασμός, ενώ ακολούθησε η ομιλία του προέδρου της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστου Πρίτσα, προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος: “Αυτή είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα για όλους μας. Περιμέναμε πολύ καιρό αυτή την στιγμή, την επιστροφή στη φυσική έδρα μας. Νιώθουμε μεγάλη περηφάνια που βρισκόμαστε εδώ. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους σας. Είμαστε περήφανοι για όλους σας και να ξέρετε πως σας έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί βλέπουμε καθημερινά την προσπάθεια που κάνετε. Να ξέρετε πως όταν κάποιος αγωνίζεται κάθε μέρα με πίστη, αποφασιστικότητα και προσήλωση, στο τέλος πετυχαίνει τον στόχο του“.

Κηφισιά: Τα αποκαλυπτήρια του νέου χλοοτάπητα στο Ζηρίνειο
KIFISIA FC

Δεδομένου πως το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι μόλις σε τέσσερις ημέρες, απέναντι στην Ηλιούπολη (εκκρεμούν κάποιες τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες για να μπορεί το Ζηρίνειο να φιλοξενήσει αγώνες της Super League 2), στόχος της Κηφισιάς είναι να παίξει για πρώτη φορά στη φυσική της έδρα, απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ για τη 18η αγωνιστική -σε τρεις εβδομάδες.

Κηφισιά: Τα αποκαλυπτήρια του νέου χλοοτάπητα στο Ζηρίνειο

KIFISIA FC

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Basket League: Την Κυριακή αντί για το Σάββατο το Προμηθέας – Περιστέρι bwin

Καπράλος: “Υπέρ της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό η ΕΟΕ, πήραμε τις διαβεβαιώσεις που θέλαμε”

Madrid Open: Σαββατόβραδο με Τσιτσιπά και Σάκκαρη