offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνατζερ Πινέδα: “Παλεύουμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία με τη Θέλτα και να συνεχίσει στην ΑΕΚ”

Κοινοποίηση

Ο εκπρόσωπος του Ορμπελίν Πινέδα δήλωσε στο FOX Sports ότι ο στόχος του δυναμικού μέσου είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και προσπαθεί να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην “Ένωση”.

Η μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα, μετά την παρουσία του την φετινή σεζόν, αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Ο Ράφαελ Μπενίτεθ έχει ενημερωθεί ότι ο δυναμικός μέσος θα πωληθεί στην “Ένωση”. Τώρα, ήρθε και ο εκπρόσωπος του Μεξικανού να δείξει την πρόθεση του πελάτη του να παραμείνει παίκτης των “κιτρινόμαυρων”.

Ο λόγος για τον Μάριο Βιγιαρεάλ, ο οποίος με δηλώσεις του στο FOX Sports τόνισε πως κάνει ό,τι μπορεί ώστε ο Πινέδα να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ΑΕΚ.

“Είμαι στη Βαρκελώνη για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του Πινέδα. Ο ίδιος είναι χαρούμενος και πολύ ικανοποιημένος με αυτά που έχει πετύχει στην Αθήνα και στην ΑΕΚ. Η ομάδα επίσης είναι ευχαριστημένη μαζί του και επιθυμεί να τον κρατήσει. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει στην συνέχεια:

Δουλεύουμε την υπόθεση εδώ και αρκετές εβδομάδες. Η ιδέα από πλευράς ΑΕΚ είναι να τον αγοράσει. Να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του.

Το θέμα είναι να συζητήσουμε με τη Θέλτα για να δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία με την ΑΕΚ. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να πάει στη Θέλτα και να παλέψει για να κερδίσει μια θέση στην ομάδα”.

Κλείνοντας, ο Βιγιαρεάλ τόνισε: “Στο διάστημα που έμεινε στην Θέλτα δυστυχώς δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που ελπίζαμε. Στην ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα, βρήκε μια ομάδα που του έδειξε εμπιστοσύνη, του έδωσε χρόνο συμμετοχής, κατάφερε να επανακτήσει το επίπεδό του, πήγε στο Μουντιάλ, έπαιξε πολύ καλά και κατέκτησε με την ΑΕΚ το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΑΕΚ την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στον Ορμπελίν θα άρεσε να παίξει σε αυτές τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό προσπαθούμε και παλεύουμε για να φτάσουμε σε μια συμφωνία με τη Θέλτα και να συνεχίσει στην ΑΕΚ”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Άρης: Ο Ρουπ ταξίδεψε στη Γερμανία για ιατρικούς λόγους, νοκ-άουτ από το ματς με τον Ολυμπιακό

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες αρχίζουν να δυσανασχετούν με την προσέγγιση Τεν Χαγκ

ΑΕΚ: Τα συμβόλαια των Τζαβέλλα, Άμραμπατ και οι άλλες ελληνικές λύσεις