offside24.gr
Image default
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμφίβολοι οι Κουλιεράκης και Βιεϊρίνια ενόψει Ολυμπιακού

Κοινοποίηση

Ο Έλληνας στόπερ και ο Πορτογάλος μπακ αποκόμισαν τραυματισμούς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τη Δευτέρα (30/10, 2-0) στην “OPAP Arena” και πλέον κινδυνεύουν να μείνουν εκτός του ματς της Κυριακής (5/11, 19:39, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) κόντρα στους “ερυθρόλευκους”.

Διπλό κακό για τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη Δευτέρα, καθώς πέραν της ήττας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε και δύο παίκτες του να αποχωρούν με πόνους από το γήπεδο, γεγονός που φέρνει προβλήματα ενόψει της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκονται εκτός προπονήσεων αυτή τη στιγμή με μικροτραυματισμούς, ο πρώτος τον έχει αποκομίσει στο γόνατο και ο δεύτερος έχει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ, η κατάστασή τους αξιολογείται καθημερινά και ο Ρουμάνος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να δει κατά πόσο μπορεί να τους υπολογίζει για το ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα κακό βράδυ. Ένα από τα βράδια που σημειώνεις τα λάθη σου και προσπαθείς να τα διορθώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όπως συνηθίζεται να λέγεται, το καλύτερο φάρμακο για τέτοιες περιπτώσεις είναι το επόμενο παιχνίδι και για τον ΠΑΟΚ στην προκειμένη ακολουθεί ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στον Πειραιά, που μπορεί άρδην να αλλάξει τα πάντα.

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την Κυριακή (05.11) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την επιστροφή στις νίκες, με την προετοιμασία να ξεκινάει το απόγευμα της Τετάρτης (01.11).

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στην OPAP Arena έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο φινάλε έπαιξαν και δίτερμα σε υψηλή ένταση.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο, έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο.

Η κατάσταση των δύο παικτών θα αξιολογείται καθημερινά. Ο Μάρκος Αντόνιο έβγαλε μέρος της προπόνησης και συνέχισε ατομικά, ενώ μόνος στο γήπεδο δούλεψε ο Φιλίπε Σοάρες. Την Πέμπτη (02.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».//ΓΑ

Related posts

Αραούχο: “Αισθάνομαι τυχερός για το γκολ που έβαλα, υπέροχη ασίστ του Μάνταλου”

ΠΑΟΚ: Η απόφαση για ενίσχυση και οι προτεραιότητες

Χαμός με παίκτη της Τουλούζ που είπε σε πολιτικό: “Στο σπίτι οι γυναίκες δεν μιλούν έτσι στους άντρες”