offside24.gr
Image default
ΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμός με παίκτη της Τουλούζ που είπε σε πολιτικό: “Στο σπίτι οι γυναίκες δεν μιλούν έτσι στους άντρες”

Κοινοποίηση

Η Τουλούζ έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Μαροκινό Ζακάρια Αμπουκλάλ μετά τον διαπληκτισμό που είχε με γυναίκα πολιτικό και τη σεξιστική του ατάκα.

Στις 29 Απριλίου η ομάδα του Χάρη Τσιγγάρα στέφθηκε Κυπελλούχος Γαλλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της, διαλύοντας με 5-1 την περσινή κάτοχο Ναντ στο “Σταντ ντε Φρανς”.

Μία ημέρα αργότερα η Τουλούζ παρουσίασε στον κόσμο της ομάδας το Κύπελλο από το μπαλκόνι του Καπιτωλίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της γιορτής μεταξύ των προσωπικοτήτων που έβγαλαν λόγο ήταν κι ο προπονητής Φιλίπ Μοντανιέ.

Κάποιοι από τους παίκτες ωστόσο, εκείνη τη στιγμή μιλούσαν με τη Λοράνς Αριμπαζέ, η βοηθός του υπεύθυνου για τον αθλητισμό στο Δημαρχείο τούς ζήτησε να κάνουν ησυχία.

Τότε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ο Αμπουκλάλ απευθυνόμενος σε εκείνη τής είπε: “Στο σπίτι οι γυναίκες δεν μιλούν έτσι στους άντρες”.

Η γαλλική ομάδα τοποθετήθηκε και μέσω της ανακοίνωσης ανέφερε πως “μετά τις σοβαρές καταγγελίες που δημοσίευσε το RMC κατά του παίκτη ο σύλλογος ανακοινώνει ότι ο παίκτης θα προπονείται μακριά από την επαγγελματική ομάδα μέχρι νεωτέρας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εσωτερικής έρευνας”.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Ευρωπαϊκό κωπηλασίας: Στον τελικό ο Ντούσκος, στον μικρό τελικό η Φράγκου

Μπαρτσελόνα: Πρόστιμο 15,7 εκατ. ευρώ για παρατυπίες στις πληρωμές των παικτών

ΕΥΧΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ