offside24.gr
Image default
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Στο Νο7 ο Στέφανος, μπήκε στο Top 100 στα διπλά ο Πέτρος

Κοινοποίηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο7 της Παγκόσμιας κατάταξης στο μονό, ενώ ο Πέτρος Τσιτσιπάς μπήκε για πρώτη φορά στο Top 100 στα διπλά.

Ελάχιστες ανακατατάξεις είχαμε στην Παγκόσμια κατάταξη των ανδρών με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραμένει στην έβδομη θέση.

Στην πρώτη δεκάδα η μόνη αλλαγή που είχαμε ήταν η άνοδος του Τέιλορ Φριτζ στο Νο9 με τον Ζβέρεφ να υποχωρεί στο 10 και τον Χούρκατζ να μένει εκτός δεκάδας.

Στην κορυφή η τριάδα των Τζόκοβιτς, Αλκαράθ και Μεντβέντεφ έμεινε αναλλοίωτη με τους Σίνερ, Ρούμπλεφ και Ρούνε να ακολουθούν.

Από εκεί και πέρα ο Στέφανος Σακελλαρίδης βρίσκεται στο Νο 405 της Παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ακολουθούν ο Αλέξανδρος Σκορίλας στην 773η θέση και ο Μιχάλης Περβολαράκης στην 992η θέση.

Μεγάλη άνοδος για τον Πέτρο Τσιτσιπά στα διπλά

Την ίδια ώρα ο Πέτρος Τσιτσιπάς μετά την κατάκτηση του τουρνουά της Αμβέρσας μαζί με τον αδερφό του Στέφανου κατάφερε να κερδίσει 29 θέσεις και να βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εντός Top100.

Συγκεκριμένα ανέβηκε στο Νο81 στην Παγκόσμια κατάταξη. Κοντά στην πρώτη 100άδα είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος πλέον βρίσκεται στο Νο 115.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Μαρία Κάσσου και Γιώργος Σταμούλης επικράτησαν στα 5χλμ. ΟΠΑΠ

Ανακοίνωση Αστέρα για τη διαιτησία: “Ευαγγέλου, Κουμπαράκη συνεχίστε το έργο σας με καθαρή τη συνείδησή σας”

Στίβος: Ο Νάιτον πήρε το ρεκόρ του Μπολτ στο Diamond League του Όσλο στα 200μ.