offside24.gr
Image default
EUROLEAGUENBAΔΙΕΘΝΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΠΑΣΚΕΤ

Κέντρικ Ναν: Πήρε απόφαση να κοιτάξει την αγορά της Ευρώπης, συναγερμός στην EuroLeague

Κοινοποίηση

Ο Κέντρικ Ναν δεν βρίσκει αυτό που θέλει στο ΝΒΑ και πλέον στρέφεται στην αγορά της EuroLeague. Ποιες ομάδες βρίσκονται σε αναζήτηση γκαρντ.

Ο Κέντρικ Ναν μπήκε για πρώτη φορά στην μπασκετική ζωή της Ευρώπης τον Ιούλιο, όταν προσπάθησε να τον προσεγγίσει ο Ολυμπιακός, όμως ήθελε να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Έκτοτε μπήκε στο μάτι κι άλλων ομάδων της EuroLeague, αλλά τώρα φαίνεται πως είναι η στιγμή της αλήθειας. Διότι ο 28χρονος γκαρντ πήρε απόφαση να κοιτάξει την αγορά της Γηραιάς Ηπείρου.

Έχει σημάνει, λοιπόν, συναγερμός στην EuroLeague και πλέον οι ομάδες που ψάχνουν για ενίσχυση στην περιφέρεια ασχολούνται πολύ ζεστά με την περίπτωσή του. Η Αρμάνι Μιλάνο δείχνει τούτη τη στιγμή να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά δεν παίζει σε καμία περίπτωση μόνη της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την ίδια στιγμή έχει ανοιχτά τα μάτια προς αυτή την κατεύθυνση και ο Παναθηναϊκός που και καθ’ ομολογίαν του Εργκίν Αταμάν ψάχνει παίκτες για να ενισχυθεί, ενώ και η Βαλένθια έχει εκφράσει ενδιαφέρον πριν από λίγο καιρό.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Ήταν ο πρώτος που τον κοίταξε, αλλά τη δεδομένη στιγμή οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι λένε πως δεν θέλουν να κάνουν προσθήκη.

Η Φενέρμπαχτσε θα μπορούσε κι αυτή από την πλευρά της να ασχοληθεί, αλλά η πολύ πιο γρήγορη επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην δράση μετά τον τραυματισμό του, ίσως αλλάζει τα δεδομένα. Υπό προϋποθέσεις θα κοίταγαν προς αυτή την κατεύθυνση και η Μπάγερν με τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά ο Κέντρικ Ναν μάλλον θα καταλήξει σε ομάδα με γερό πορτοφόλι.

Κι αν τελικά ο 28χρονος κόμπο γκαρντ καταλήξει σε ευρωπαϊκή ομάδα, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον σημαντικούς παίκτες της διοργάνωσης. Ειδικά αν καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο που ήταν στους Μαϊάμι Χιτ με τον Έρικ Σπόλστρα, τη σεζόν 2020-’21.

Ο ύψους 1μ.91 γκαρντ, έπαιξε στα κολέγια του Ιλινόι και του Όκλαντ, ενώ αγωνίστηκε και στην G-League με τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς πριν κάνει το μεγάλο βήμα για το NBA με τη φανέλα των Χιτ, την οποία φόρεσε για μία διετία (2019-’21).

Τα επόμενα δύο χρόνια τον βρήκαν να αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Λέικερς και την περασμένη αγωνιστική περίοδο μοίρασε τη σεζόν σε Λος Άντζελες και Γουάσινγκτον, μετρώντας συνολικά 7.5 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Related posts

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν στις 15:00 τα εισιτήρια με Ολυμπιακό στη Λεωφόρο

Τη Δευτέρα 22/01 η ετήσια γιορτή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι αναμετρήσεις της Τρίτης